4D Taşeron işçileri SON DAKİKA

4D Taşeron işçileri SON DAKİKA

Meslek kodu mağdurları hükümete seslendi

KAMUOYUNUN DİKKATİNE !!!

Bizler MESLEK KODU MAĞDURLARI yız.

Kamuda 696 KHK lı ve İŞKUR dan atanan sürekli işçi olarak çalışmaktayız. Tüm kamu kurumlarında biz varız. Yüz binlerce mağdur kişiden oluşan büyük bir kitleyiz.

Bizim mağduriyetimiz şu ;

Bizler , tüm kamu kurumlarında veri giriş , otomasyon , bilgisayar , teknik birim , bilgi işlem , büro , ofis gibi işleri yapmaktayız .
Ancak meslek kodlarımız hiç bizimle alakası olmayan bir biçimde temizlik , güvenlik , şoför gibi kadrolarda gösterilmiş. 
Biz bu işleri yapmıyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı daha once birkaç kez kurumlara meslek kodlarının, yapılan işe göre güncellenmesi yönünde yazı göndermesine rağmen bizim kurumlar meslek kodlarımızı düzeltmediler.

Kurumların hatalı uygulamalarından dolayı bizler mağdur edildik ve şimdi bizleri temizlik, güvenlik, şoför gibi kadrolara çekmek istiyorlar.
Hatta bazı arkadaşlarımız zorla görevlerinden çektirildiler.  Kalan arkadaşlar da büyük bir baskı altında ve mobing uygulanıyor .

Psikolojimiz bozuldu , aile hayatımız alt üst oldu , sağlık sorunları yaşamaya başladık , mutsuz bir kitle olduk.

Yüzbinlerce mağdur kişiler olarak talebimiz şudur ;

Kurumlarda yaptığımız iş ne ise meslek kodumuz da aynı olsun . Mesela veri giriş işi yapıyorsak meslek kodumuz da veri giriş olarak güncellensin .
Ayrıca zorla görevinden çektirilen arkadaşlar da tekrar asli görevine getirilsin ve onların da meslek kodu , yaptığı işe göre  uygun şekilde güncellensin.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR !!!

MESLEK KODU MAĞDURLARI

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum