Zihinsel engelli adam

ACI OLAY! 1 YILDIR HER GÜN BUNU YAPIYOR

Zihinsel engelli adam her gün annesinin mezarına giderek ağlıyor
Amasya'nın Suluova ilçesinde 39 yaşındaki zihinsel engelli Serdar Taşkaya, 1 yıl önce kaybettiği annesinin mezarına her gün giderek toprağına sarılıp öpüyor. Annesinin mezarının başında dua eden Taşkaya'ya ablası ve eniştesinin baktığı öğrenildi.

Amasya’nın Suluova ilçesinde 39 yaşında zihinsel engelli Serdar Taşkaya annesini 1 yıl önce kanserden dolayı kaybetti. Serdar Taşkaya’nın 1 yıldır annesinin mezarının başına gittiği toprağına sarılıp öptüğü ve gözyaşı döktüğü öğrenildi.

YAĞMURLU GÜNLERDE BAŞUCUNDA ŞEMSİYE KOYUYOR
Ablası ve eniştesinin sahip çıktığı ihtiyaçlarını karşıladığı ve onu bir an bile yalnız bırakmadığı zihinsel engelli Serdar Taşkaya, her gün annesinin mezarı başına gidip mezarına meyve, şeker ve evinden götürdüklerini bırakıyor. Yağmurlu günlerde mezar taşı ıslanmasın diye başucuna evinden getirdiği şemsiyeyi koyuyor.

“HADİ ANNECİM KALK EVİMİZE GİDELİM”
Her gün mezar taşına sarılarak ve öperek annesine seslenen Serdar Taşkaya, “Bana yine kız bağır ama beni sensiz bırakma canım annem, hadi annecim kalk evimize gidelim. Seni çarşıya götüreyim sana döner yedireyim” dedi.


 
Kanser tedavisi gören annelerinin bir yıl önce vefat ettiğini ve hayattaki tek varlıklarının anneleri olduğunu söyleyen abla Suna Şimşek, “Kimsemiz olmadığı için ağabeyimin sorumluğu bende. Ona eşimle birlikte bakıyoruz. Bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Abisinin annesinin vefat ettiği günden beri her gün mezarı başına gittiğini dile getiren abla Suna Şimşek, “Ağabeyim annem öldüğü günden beri annemi her gün mezarı başında ziyaret eder, gidemediği günlerde yolda gördüklerine rica edip kendisini mezarlığa götürmesini ister. Giderken de mutlaka yanında şeker, mandalina gibi yiyecekler götürür, annemin acıktığını düşünür ve onu doyurmaya çalışır” diye konuştu.

“BU BİZİM İLK ANNESİZ ANNELER GÜNÜMÜZ”
Abla Suna Şimşek konuşmalarının devamında ise, “Bu bizim ilk annesiz anneler günümüz. Çok zor ve acısı çok büyük. Rabb’im bu acıyı kimseye yaşatmasın ve Rabb’im evlatları annesiz bırakmasın” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı