Yüzüncü Yıl Üniversitesi sözleşmeli personel alımı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi sözleşmeli personel alımı

Yüzüncü Yıl Üniversitesine 4 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayınlanan ilana Yüzüncü Yıl Üniversitesinde 4/B statüsünde çalışmak üzere 2 hemşire, bir eczacı ve bir diğer sağlık personeli olmak üzere 4 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 18 Kasım tarihinde başladı ve 2 Aralık'ta sona erecek.

Yüzüncü Yıl Üniversitesine yapılacak sözleşmeli personel alımı için hemşire adaylarının sağlık yüksekokullarının hemşirelik veya fakültelerin sağlık memurluğu bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor. Diğer sağlık personeli başvurularında sağlık meslek liselerinin diş protez teknisyenliği mezunu olmak, eczacı alımı için ise eczacılık lisans mezunu olmak şartları aranıyor.

Yüzüncü Yıl Üniversitesine başvurular 18 Kasım -  2 Aralık tarihleri arasında yalnızca şahsen müracaat ile alınacak. Adayların ilanda belirtilen belgelerle birlikte başvurularını yapmaları gerekiyor. Hemşirelik adayları 2016 KPSS (B) diğer sağlık personeli adayları ise 2014 KPSS (B) puan sıralamasına göre göreve başlamaya hak kazanacaklar. Eczacı alımında ise sadece sözlü sınav gerçekleştirilecek

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri