Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü ‘nce 657 Sayılı Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alımı için 30 Mayıs 2016 tarihinde ilan yayınladı. Yapılan açıklamaya göre 5 Kişi Hemşire olarak, 1 kişi Röntgen Teknisyeni olarak toplam 6 sağlık personeli istihdam edileceği bildirildi.

Başvurular 31 Mayıs 2016 ile 14 Haziran 2016 tarihleri arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyeceği belirtildi.

5 Kişi Hemşire alımı için: Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümü lisans mezunu olmak.

1 Kişi Röntgen Teknisyeni alımı için: Önlisans Tıbbi Görüntüleme Programı mezunu olmak. E saote C-Scan Dedike belgesi olmak. Nemoceph 2D Sefalometrik kullanım belgesi olmak. Volumetrik Tomografi cihazı kullanım belgesi olmak. Diş Hekimliği Fakültelerinde Radyoloji bölümünde çalışmış olmak şart.

KPSS 2014 (B) sınavından alınan puanlamaya göre sıralama yapılacaktır. Puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar kurumun internet adresinden ilan edilecektir. Kazananlar KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek olup, herhangi bir yazılı veya sözlü (mülakat) sınav yapılmayacaktır.

İstenen Belgeler: Adayların başvurduğu pozisyonu belirten dilekçe. 2014 yılı KPSS (B) sonuç belgesinin fotokopisi ( Sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır). Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.(Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecektir ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.) Aranan niteliklere ilişkin belgelerin asıl suretleri. Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge. 2 adet vesikalık fotoğraf. 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri