Yürekleri parçalayan ağıt

USTA OYUNCU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI! EŞİNİN SON SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Usta oyuncu Recep Aktuğ, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncunun cenaze törenine bir çok ünlü isim katılırken eşi Gül Aktuğ eşinin tabutu başında "Arkandan çok ağladım senin" diyerek yas tuttu. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, Instagram'da Recep Aktuğ'un fotoğrafını paylaşarak, "Işıklar içinde uyu güzel adam" yazdı.
Usta oyuncu Recep Aktuğ, geçtiğimiz aylarda KOAH hastalığı dolayısıyla hastaneye kaldırılmıştı. Recep Aktuğ'un kendisi gibi oyuncu kızı Zeynep Aktuğ babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakterini oynayan Recep Aktuğ bugün son yolculuğuna uğurlandı.

 

CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Recep Aktuğ'un oyuncu kızı Zeynep Aktuğ sosyal medya hesabından; 'Canım babam Recep Aktuğ'u kaybettim.' mesajını paylaşmıştı. Birçok başarılı projede yer alan usta oyuncuyu son yolculuğunda dostları yalnız bırakmadı. Aktuğ'un cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
Törene Aktuğ'un ailesi, yakınları ve şarkıcı Candan Erçetin, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Kızmaz, müzisyen Baha Boduroğlu ile birçok ünlü katıldı. Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ ve eşi Gül Aktuğ taziyeleri kabul etti. Gül Aktuğ, eşinin tabutunun başında "Arkandan çok ağladım senin" dedi.
Recep Aktuğ'un cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

 

"40 YILLIK HAYAT ARKADAŞIMI KAYBETTİM"
Recep Aktuğ'un eşi Gül Aktuğ, "Ne söyleyeyim ki, çok üzgünüm. 40 yıllık hayat arkadaşımı kaybettim, ne söyleyebilirim ki. KOAH tedavisi görüyordu. Çok çekti o, bir sene kadar falan bayağı çekti. O kurtuldu da ben ne yapacağım diye çok merak ediyorum" dedi.

 

"ÇOK NEŞELİ BABACAN BİR ABİMİZDİ"
Aktuğ'un dizide oğlunu canlandıran oyuncu arkadaşı İlker Kızmaz ise, "Son bir senedir zor bir dönem geçirdi. Allah geride kalanlara sabır versin. Çok neşeli, keyifli, babacan bir abimizdi. Abi gibiydi" diye konuştu.

"IŞIKLAR İÇİNDE UYU"
Recep Aktuğ'un vefatının ardından ünlü isimler sosyal medyada paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nebahat Çehre, Instagram'da Recep Aktuğ'un fotoğrafını paylaşarak, "Sözler bazen anlamlarını yitirir. Işıklar içinde uyu güzel adam" yazdı.


 
Sanatçı Ferhat Göçer, Twitter'dan "Sanat camiamızın çok değerli bir üstadı.... Ağabeyimiz Recep Aktuğ vefat etti... Çok üzgünüm... Toprağı bol, mekanı cennet olsun..." paylaşımında bulundu. Müzisyen Selçuk Ural, "Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Çok üzgünüm, çok erken oldu arkadaşım." sözleriyle üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Aktuğ için Oda Tiyatrosu ve Oyuncular Sendikası da başsağlığı mesajı yayımladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı