Yunanistandan Büyük Skandal

YUNANİSTAN'DAN BÜYÜK SKANDAL! İZMİR'DEN YOLA ÇIKMIŞLARDI... YAKITLARI VE MOTORLARINI ALIP ÖLÜME TERK ETTİLER

Yunanlılar, İzmir'den Çeşme'den yola çıkan düzensiz göçmenleri ölüme terk etti. Sakız adasına geçmek isteyen bir grup düzensiz göçmen Yunan Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yakıtları ve motorları alınırken kötü muameleye maruz kaldı. Türk Sahil Güvenliği ekipleri ise ölüme terk edilen düzensiz göçmenleri kurtardı.

 

İzmir’in Çeşme ilçesinden Yunanistan’a geçmek isteyen bir grup düzensiz göçmen Yunan Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından durduruldu.

 


TÜRK SAHİL GÜVENLİĞİ KOMUTANLIĞI EKİPLERİ KURTARDI
Yunan ekibi, göçmenlerin önce yakıtlarını ve motorunu aldı. Yunan Sahil Güvenlik Komutanlığı, ardından da ortada kalan göçmenlerin etrafından dolaşarak dalga oluşturdu. Ölüme terk edilen göçmenler saatlerce denizde mahsur kalırken, imdatlarına ise Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri yetişti. Bölgeye bir botla giden Türk Sahil Güvenlik ekibi, hemen göçmenleri botlara aldı.


Ekipler ayrıca denizde yola çıkan ve motoru bozulan başka bir göçmen botuna da yardım elini uzattı. Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 120’nin üzerinde göçmen, daha sonra Çeşme İskelesine getirildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri