YILBAŞINDA KAHREDEN OLAY!

YILBAŞINDA KAHREDEN OLAY!

Ankara'da Altındağ'da yılbaşında acı haber geldi. Gençlerin yılbaşı kutlaması için bir araya geldiği evde yangın çıktı. Yangın sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Yangının çıkış nedeninin elektrikli soba olduğu tahmin ediliyor. Hayatını kaybeden gençlerin yakınları acı haberi alınca ayakta durmakta güçlük çekti.

 

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yılbaşı kutlaması için gençlerin toplandığı evde yangın çıktı. Sabah saatlerine doğru çıkan yangın sonucunda 4 kişi yanarak can verdi, 8 kişi ise yaralandı. Yangının elektrikli sobadan çıktığı tahmin ediliyor. Acı haberi alan aileler ise kahroldu. 

AİLELERİ KAHROLDU

Yeni yılın ilk saatlerinde Başkent'te meydana gelen ve 4 kişinin yaşamına sebep olan yangının ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor. Edinilen bilgilere göre bir grup genç, yangının çıktığı evde yıl başını kutlamak için toplandı. Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, kazazedelerin ailelerini kahretti.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

4 kişinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ardından eve giren olay yerine inceleme ekipleri çalışma başlattı. Acı haberi alıp gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşı döktü.


 

YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN TOPLANMIŞLARDI

Yangında ölen Semih Akbaş'ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş'a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı. Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangının ilk anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, 4 kişinin öldüğü yangınla ilgili açıklama yaptı. Yanginda 8 kişinin de yaralandığı belirtilen açıklamada, "Karapürçek Mahallesi'nde Çarşamba günü saat 05.45 sularında 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir" denildi.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri