Yeni parti için ismi geçenlere YUVAYA DÖNÜN Çagrısı

Yeni parti için ismi geçenlere YUVAYA DÖNÜN Çagrısı

AK Parti’nin kurucularından Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, yeni partihazırlığındaki Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a “yuvaya dönün” çağrısı yaptı.

Burhan Kuzu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda “Sayın Gül, Sayın Davutoğlu, Sayın Babacan ve birlikte hareket eden dava arkadaşlarım: Hep birlikte yola çıktık, çok önemli işlere imza attık. Kendinize göre haklı gerekçeleriniz olabilir ama davamız hepsinin önündedir. Gelin yuvaya dönün beraber çalışalım. Bu davetim yürektendir” ifadelerini kullandı.

Saatler sonra bir paylaşımda daha bulunan Kuzu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’a  “Ben, bu çağrıyı bir ağabeyiniz ve hocanız olarak yapıyorum” sözleriyle seslendi.

“Ben, bu çağrıyı bir ağabeyiniz ve hocanız olarak yapıyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizi ve ülkemizi yepyeni bir vizyonla geleceğe taşıyalım. Taş yerinde ağırdır. Görüş ayrılıklarımızı kendi içimizde çözelim. AK Parti bizim evimiz, yuvamız. Partimize sahip çıkalım”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri