Yediği patates nefes borusuna kaçınca genç kadın öldü

Muğla’da yediği patates nefes borusuna kaçınca genç kadın öldü!

Muğla’da öğle yemeğinde haşlanmış patates yemek isteyen bir kadın hastaneye kaldırıldı. Yediği haşlanmış patates yemek borusuna kaçan kadın 1 ay yoğun bakım ünitesinde tedavi görmek zorunda kaldı. Endeskopi yöntemiyle patates yemek borusundan çıkarılsa da genç kadın hayatına veda etti.
Muğla’da öğle yemeği yemek isteyen kadının yemek borusuna haşlanmış patates kaçtı. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Muğla İl Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Nilgün Özcin öğle yemeğini yediği sırada nefessiz kaldı. Su içmeye çalışırken yere yığılan kadının durumunu fark eden görev arkadaşları hemen kadının yardımına koştu. Arkadaşlarının durumu sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine gelen ambulansta bulunun sağlık personellerinin müdahalesiyle kadın kalp masajıyla hayata döndürüldü. Genç kadın ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede endoskopi yöntemiyle yemek borusuna kaçan patates çıkartıldıktan sonra Nilgün Özcin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Doktorların tüm uğraşlarına rağmen yemek borusuna patates kaçan kadın kurtalamadı. Ölüm haberi arkadaşlarına ve ailesine verilen kadının yakınları hastaneye koştu. Nilgün Özcin’in evli ve 15 aylık bir çocuk annesi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı