Yazık emeklere

ŞU ADAMIN EMEĞİNE YAZIK

“Bu örnek vakadan hareketle ramazan ayında sosyal mesafeyi koruyalım. Bu ramazanı evde geçirelim” uyarısının yapıldığı açıklamada, “İftar ziyaretleri yapmayalım, misafir kabul etmeyelim. Bayramda büyüklerimizle, ziyaret etmeksizin, uzaktan görüşelim. Kıymetli büyüklerimiz; torunlarımızın harçlıklarını EFT veya havaleyle gönderelim. Evde kalın, güvende kalın.” denildi

Uşak’ta iftarda buluşan iki ailedeki 5 kişinin sal’gın testi pozitif çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda iftar davetleri için “Biri tuz yerine sal’gın uzatabilir. Kalabalık iftarları gelecek yıl yapalım” ifadelerini kullanmıştı.Uşak’ın Banaz Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede iki ailenin iftarda bir araya geldiği, sağlık kurumlarına yapılan başvuru sonrası bu ailelerden 5 kişiye yapılan Salgın testinin pozitif olarak belirlendiği kaydedildi.

Bakan, “Biri tuz yerine sal’gın uzatabilir” demişti. Bakan Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda iftar davetlerini önlemek için “Biri tuz yerine sal’gın uzatabilir. Kalabalık iftarları gelecek yıl yapalım. Hayırlı iftarlar” ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri