Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yok?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yok?

Kanal D'nin efsane dizilerinden Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yok? Hafta başında yayınlanması beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Son bölümde Cevdet'in kimliğinin açığa çıkmasıyla Vatanım Sensin'de final' iddiaları da gündeme geldi. Dizi, Kanal D'nin yayın akışında da görünmüyor. İşte ayrıntılar...

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’İn yer aldığı Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yok? Dizinin takipçileri hafta başından bu yana yayınlanacak yeni fragmanı bekliyorlar. Bugün gelen haberler ise Vatanım Sensin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı yönünde. Kanal D’nin yayın akışında Vatanım Sensin yeni bölüm görünmüyor bu hafta tekrar bölümü yayınlanacak.

Ayrıca Vatanım Sensin’de Yunan Komutan Cevdet’in kimliğini yani Türk ajanı olduğunu öğrendi. Yakalama emri verdi ve Cevdet son sahnede tutuklandı. Dizinin ana teması Cevdet’in görevi üzerine kurulu olduğu için izleyicilerin kafasında dizi bu sezon final mi yapacak sorusu oluştu. Dizinin neden yayınlanmadığı ya da final ile ilgili söylentiler için henüz bir açıklama yok.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin son bölümünde deşifre olan Cevdet, Yunan askerleri tarafından yakalanmıştı. Peki, Cevdet’in akıbeti ne olacak? Bu sorunun yanıtını merak eden takipçiler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı, dizi bu hafta yok mu?

Vatanım Sensin'in 22 Şubat tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Türk- Yunan çatışması devam ederken; Cevdet Komutan'ın kimliğinin ortaya çıkması dengeleri alt üst etti. Dağıstanlı'nın ölmeden önce yazdığı mektup, Filippos'un eline geçti. İhaneti öğrenen Yunan Komuytan, Cevdet ve ailesinin peşine düştü.

Finalde bir kez daha ailesi ile vatanı arasında tercih yapmak zorunda kalan Cevdet, Filippos'un askerleri tarafından yakalandı. Cevdet'in akıbetini merak eden izleyiciler, son bölümden bu yana Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını araştırıyordu ancak beklenen görüntüler henüz gelmedi. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri