VAN VE AKSARAY BELEDİYELERİ PERSONEL ALIYOR

VAN VE AKSARAY BELEDİYELERİ PERSONEL ALIYOR

Van Gevaş Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak açıklandı. Başvurular 14 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Van Gevaş Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Kilim Dokuyucu (El Tezgahı) olarak istihdam edileceği açıklandı.

Van Gevaş Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi Kilim Dokuyucu (El Tezgahı) için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması, Talebe başvuracaklar Kilim Dokuma Sertifikası Belgesine Sahip olması. Talep şartlarına durumu uyan adaylar İş kur iş ilan 00003464695 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Alınacak personel Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kurada ismi çıkan kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir. Noter Huzurunda Kura Çekimi 21 Kasım 2016 tarihinde Saat 14:00 da Gevaş Belediye Başkanlığı Topantı Salonunda Yapılacak. 18 Kasım 2016 Terihine Kadar İstenen Belgeyi Gevaş Belediye Başkalığına Teslim Edilmesi gerekmektedir.

İlana başvuracakların sayısının fazla olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar Van Gevaş Belediye Başkanlığında istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Eski Hükümlü olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

AKSARAY
Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak duyuruldu. Başvurular 16 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Biyosidal ürün uygulayıcı olarak istihdam edileceği açıklandı.

Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi Biyosidal Ürün Uygulayıcı için şartlar: Sürücü belgesi B sınıfı Ehliyetine sahip olması, 4 Yıllık Eğitim veren Lisans mezunu olması ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSP3) sınavına girmiş ve 60 puanı bulunuyor olması gerekmektedir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar İş kur iş ilan 00003463788 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSP3) sonuçları geçerlidir.5-Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı (müfettiş, kontrolör, denetmen, denetçi, uzman talepleri için ise beş katı) olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İlana başvuracakların sayısının fazla olması durumunda: Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığında istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 16 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri