Vakıf Katılım Bankası Personel Alımı başladı

Vakıf Katılım Bankası personel alımları gerçekleştiriyor. Vakıf Katılım Bankası alımlarına 1 Mart 2016 tarihi itibari ile başlayacağını duyurmuştu ve son hız ile alımlara yeniden başladı

 Vakıf Katılım Bankası yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımlarına yeniden başladı. Vakıf Katılım Bankası her ne kadar yeni bir banka da olsa personel alımlarına son hızı ile 2016 yılı içerisinde devam ediyor.  

Özellikle personel alımlarından bir çok kişiyi kadroya dahil edebilmek için çok fazla değerlendirmeler yapacaktır. Ayrıca Vakıf Katılım Bankası alımlarından aradığı şartlarda özellikle üzerinde durmaktadır ve pozisyona uygun olan kişileri seçeceklerdir. 

Vakıf Katılım Bankası personel alımlarından aradığı şartlardan biriside mutlaka Üniversite ( Lisans ) mezunu şartı aramaktadır. Vakıf Katılım Bankası personel alımı 2016 yılında hangi şartlara göre alım yapacağı konusunda aşağıda belirtilen şartlar niteliğinde alımı gerçekleştirecektir.

GENEL ŞARTLAR:

Üniversite ( Lisans ) Mezunu olan adaylar,
Analitik düşünebilen adaylar,
Askerlik ile ilişkisi olmayan adaylar ( erkek adaylar için )
Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş, 
İletişim becerisi yüksek olan adaylar,
Bu aranan şartlar GENEL BAŞVURU niteliğinde düzenlenmiştir. Vakıf Katılım Bankası bünyesinde oluşabilecek herhangi bir boş pozisyon dahilinde sizin kriterlerinize uygun bir pozisyon belirlenerek sizinle iletişime geçilecektir. Ayrıca başvuruda bulunurken çalışmak istediğiniz bölümü bir ön yazı ile belirtmeniz gerekmektedir.  
Alımı yapılacak olan iller:
Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Erzurum, Gaziantep, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, İstanbul(Asya) 
Başvuruda bulunmak için veya daha ayrıntılı bilgi almak için alt kısımdaki bağlantıya tıklayarak başvuru larınızı gerçekleştirebilir ve daha ayrıntılı bilgi alablirsiniz.
http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-1519049

2016 KPSS MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri