Ünlülerin uçağında neler yaşandı?

Ünlülerin uçağında neler yaşandı?

Ünlülerin uçağında neler yaşandı? 'Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Hatay’a değil, Afrin’e iniyoruz' deyince.

Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Hatay’a değil Afrin’e iniyoruz' deyince...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı harekâtına katılan askerlerle önceki gün Hatay’da bir araya geldi. Çok sayıda sanatçı da hem harekâta destek olmak hem de Mehmetçik’e moral vermek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti. Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, o ziyaretin perde arkasını yazdı.

1 Nisan şakası

Cuma akşamı Cumhurbaşkanlığı’nın davetiyle sanatçı, sporcu ve gazetecilerin Hatay’a gideceğini öğrendik. Pazar günü havaalanında buluştuk. Hepimiz Mehmetçik’e desteğe gideceğimiz için ayrı bir heyecan içindeydik.Ünlüler Mehmetçik’e ilk mesajlarını Hürriyet aracılığıyla uçakta verdi. Radyocu Adem Metan’ın “Şimdi bir türkü lazım” fikriyle Serkan Çağrı klarnetini çalmaya başladı, İbrahim Tatlıses başta olmak üzere tüm sanatçılar hep bir ağızdan askerle özdeşleşen “Yaylalar” türküsünü söyledi. Bu sırada tüm cep telefonları kayıttaydı.

POLAT YAĞCI’DAN ŞAŞIRTAN ANONS

Yolculuk sırasında Polat Yağcı tarafından herkesi şaşırtan bir anons yapıldı. Yağcı “Sevgili arkadaşlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Afrin’e ineceğiz” deyince alkış koptu. Kısa süre sonra Yağcı’nın 1 Nisan şakası yaptığı anlaşıldı.

Yağcı yaşananları anlattı: Hatay’a yaklaşırken anons yaptım. ‘Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Hatay’a değil Afrin’e iniyoruz. Şu anda bize iki jet eşlik ediyor’ dedim. Alkış koptu. Herkes silah sordu, ben de ‘İnince dağıtılacak’ dedim. Herkes farklı bir model istedi.”

UÇAK TÜRBÜLANSA GİRİNCE..
Dönüş yolculuğunda uçak türbülansa girdi. Uçak korkusu olan Ajda Pekkan, panik atak krizi geçirdi ve ağlamaya başladı. İbrahim Bey (Tatlıses) onu ‘Ajda, ben uçak fobimi yenmek için uçak aldım. Bu uçak eninde sonunda yere inecek, korkma’ diyerek teselli etti.”

Helikopterlere binip mücadeleye gittiler

Muazzez Ersoy: “Sınırda dağın tepesindeydik. Etrafta hiçbir şey yoktu. O kadar güzel bir tesis kurulmuş ki, her yerde Türk bayrakları asılıydı. Akşam saat 21.00 gibi askerimizin yanından ayrıldık. Biz otobüslerimize binerken askerimiz ellerinde silahlarla karargâhın altındaki helikopterlere doğru yürüyordu. Helikopterlere bindiler, bize el salladılar. Birlikte gülüp mutlu olduktan sonra mücadeleye gidiyorlardı. O an o görüntü inanılmazdı.”HÜRRİYET

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri