Ünlü sanatçıdan üzen haber

ÜNLÜ OYUNCUDAN KÖTÜ HABER!

Başarılı oyuncu Ahu Yağtu, Karanlık Komedi isimli tiyatro oyununun gösterimi sırasında dengesini kaybederek yere düştü. Yaşadığı talihsiz kaza sonucu güzel oyuncu Ahu Yağtu'nun kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık meydana geldi.

 

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyununun ilk prömiyerinde sahneye çıktığı sırada ayağı takılarak yere düştü.


“KEMİK KENDİ KENDİNE KAYNAYACAK”
Sahnede ayağı takılan ve dengesini kaybedip düşen Yağtu’nun omuru kırıldı. Doktorunun 5 hafta evde istirahat verdiği oyuncu, “Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah” diye konuştu.

 

 

“ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM”
Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Akasya Aslı Türkmen’in rol aldığı oyun Yağtu’nun başına gelen bu kaza nedeniyle oyunun 3-4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunları da ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan Yağtu, “Kaza sonrası ‘Karanlıkta Komedi’ ve bu ay başlayacak olan ‘Closer’ adlı tiyatro oyunlarıma ara vermek zorunda kaldım” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri