ÜNLÜ OYUNCU 80 YAŞINDA ADAMLA PARASI İÇİN EVLENMİŞTİ

ÜNLÜ OYUNCU 80 YAŞINDA ADAMLA PARASI İÇİN EVLENMİŞTİ CEHENNEMİ YAŞADI

8o yaşındaki adamla evlenen Meltem Miraloğlu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kendisinden 48 yaş büyük bir adamla evlenen Meltem Miraloğlu geçtiğimiz günlerde evden kaçarak izini kaybettirmişti. Sosyal medyada uzun bir süredir paylaşım yapmayan oyuncu, Instagram'ının hikaye kısmında ilginç bir karikatür paylaştı.
 

Meltem Miraloğlu'nun paylaşımı gündeme oturdu! "Cehenneme düştük

 
Kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz günlerde eşine "Chicago'daki teyzeme gideceğim" diyerek evden kaçmıştı.

 

KARİKATÜR PAYLAŞTI
"Evden kaçtı" haberlerinden sonra izini kaybettiren Miraloğlu son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada uzun bir süredir paylaşım yapmayan oyuncu, Instagram'ının hikaye kısmında ilginç bir karikatür paylaştı

CEHENNEM HAYATI YAŞIYOR
Cehenneme düşmüş iki kişinin resmedildiği karikatürü paylaşan 32 yaşındaki oyuncu için "Amerika'da cehennem hayatı yaşıyor" yorumları yapıldı.

TAKSİYLE EVDEN KAÇTI
Meltem Miraloğlu kocasına "Benim Chicago'da yaşayan bir teyzem var. Onun yanına gideceğim. Teyzemle birlikte Türkiye'ye gideceğiz. Orada burun ameliyatı yaptıracağım" diyerek eşinden izin istemişti. 80 yaşındaki Patrick'in ise Miraloğlu'na inanmayarak bir sözleşme imzalatıp eşini Chicago'ya götürmeyi teklif ettiği iddia edilmişti. 32 yaşındaki oyuncunun teklifi kabul etmeyerek taksiyle evden kaçtığı öne sürülmüştü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı