Ünlü Köfteci Vatandaşa Eşek Eti Yedirmiş

REZALET ORTAYA ÇIKTI

Rezillik Ortaya Çıktı!Herkes Hesaplı Diye Gidiyordu:Ünlü Köfteci Bakın Ne Eti Kullanıyormuş!Ayrıntılar

Edindiğimiz bilgilere göre bakanlıktan açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı listede ünlü gıda firmalarının adının olması büyük bir yankı uyandırdı ve dikkatleri de üzerine çekti. Tek tırnaklı hayvan etini kullanan firmalar arasında ünlü köftecinin ismi de bulunmakta.

Bakanlığın ekipleri inceledikleri numunelerin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşlarımızın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak derecede bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve satan firmanın ismi, ürün ismi, markası, parti ve seri numarasını içeren bilgileri kamuoyuna aktardı

Bakanlık tarafından İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Şanlıurfa başta olmak üzere şe-hitlerimizde yapılan incelemeler sonucu et ve et ürünleri satan yerler, restoranlar, kebapçılar inceleme statüsünde değerlendirildi.Tespit edilen ve ortaya çıkan sonuçlarda ürünlere at eti, domuz eti, tek tırnaklı eti, sakatat vb. şeylerin karıştırıldığı görüldü. Dahası bu firmalar ve restoranlar arasında Sultanahmet Köftecisi de bulunmakta.

Bakanlığı taklit ve hileli ürünler listesini açıkladı. O listede Sultanahmet köftecisinin de adı bulunmakta. Listede Sultanahmet Köftecisinin ürünlerinde “Tek Tırnaklı Eti” kullandığı yazıyor.(At, Eşek, Domuz) İşte liste liste insan sağlığını tehdit eden, hileli et ve et ürünleri satan o firmalar ve restoranların bazıları listede yazmakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı