Ünlü isim corona virüsünden hayatını kaybetti

TANINMIŞ İSİM KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ!

Japonya’nın ünlü komedyeni koronavirüsten hayatını kaybetti!
Japonya’nın en ünlü komedyenlerinden olan Ken Shimura, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Shimura'nın ölümü Japonya'yı yasa boğdu.

 
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs çok sayıda kişinin ölümüne neden olmaya devam ediyor. Japonya’nın ünlü komedyeni Ken Shimura, koronavirüs nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybetti. Shimura’nın ölümü Japonya’yı yasa boğdu. Ülkede vaka sayıları ise her geçen gün artıyor.

Asıl adı Yasunori olan ünlü komedyenin 20 Mart’ta yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurduktan sonra zatürre olduğunun anlaşıldığı öğrenilirken, 23 Mart’ta ise koronavirüs testinde pozitif sonuç verdiği belirtildi. Shimura’nın ölüm nedeninin koronavirüs kaynaklı zatürre olduğu açıklandı.

 

 
HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 67’YE YÜKSELDİ
Shimura’nın ölümüyle birlikte Japonya’da Corona Virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 67’ye yükseldi. Daha önce karantinaya alınan Diamond Princess adlı geminin yolcularından hayatını kaybeden 10 kişi dışında, Japonya’nın farklı eyaletlerinden 57 ölüm vakası bildirildi.

VAKA SAYISI 2 BİN 608
Japonya Sağlık Bakanlığı ve yerel hükümetlerin verilerine göre, ülkedeki toplam vaka sayısı da 2 bin 608’e çıktı. Karantina gemisi Diamond Princess’in yolcu ve mürettebatından enfekte olan 712 kişi haricinde, Japonya’nın farklı eyaletlerinden bin 896 kişiye Corona Virüsünün bulaştığı bildirildi ege haber 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri