Ünlü çift coronaya yakalandı

ÜNLÜ ÇİFTTEN ŞOK HABER! KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR!

Gösteri dünyasının ünlü çifti David Beckham ve Victoria Beckham'ın Los Angeles'ta düzenlenen bir partide koronavirüse yakalandı. 

Dünyaca ünlü çift David ve Victoria Beckham cephesinden sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü çiftin mart ayında Los Angeles’te koronavirüse yakalandıkları söylentisi gündem oldu. Çiftin süper bulaştırıcı olmaları ihtimali üzerine belirtileri göstermeye başladıktan hemen sonra kendilerini evlerinde karantinaya aldıkları ifade edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, David Beckham ve eşi Victoria Beckham, virüsün tüm dünyaya yayılmaya başladığı mart ayının ilk günlerinde koronavirüse yakalandı. Çiftin koronavirüsü Los Angeles’ta katıldıkları bir partide kaptıkları öne sürüldü. Beckham çifti hastalık belirtileri vermeye başladıklarında İngiltere’deki evlerine döndü ve iki haftadan uzun süre karantinada kaldı.


 
İddialara göre yanlarında çalışanların bazıları da kendilerinden virüsü kapınca, ünlü çift taşıyıcı oldukları düşüncesiyle endişeye kapıldı. David ve Victoria Beckham’ın kendileri tamamen iyileştikten sonra hem ailerinini hem de çocuklarını sık sık sağlık kontrolüne götürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri