TÜVTÜRK Ağustos 2016 Personel Alımı

TÜVTÜRK Ağustos 2016 Personel Alımı


TÜVTÜRK Ağustos 2016 için 39 adet ilan yayınlamıştır. İlanların hepsini yayınlamamız mümkün olmadığından dolayı sizler için bazı ilanları derledik.

Araç Muayene Teknisyeni alımı için : Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya dengi meslek liselerinin Makine, Motor, Otomotiv veya Tesviye Bölümü Mezunu, (Makine ve Motor bölümlerinin alt bölümlerden belirli bölümler kabul edilmektedir). Meslek Yüksekokullarının makine, motor, mekatronik, motor teknolojileri, otomotiv teknolojisi, otomotiv bölümünden mezun* ,MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgelerinden bir veya birkaçına sahip, Askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır. Sadece belirtilen bölümlerden mezun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Stratejik Destek Amiri alımı için : Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinin Makina Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Otomotiv Mühendisliği Bölümlerinden mezun, MS Office uygulamalarına hakim, Otomotiv sektöründe, tercihen Satış Sonrası Hizmetler'de en az 3 yıl deneyim sahibi, Yönetim becerileri gelişmiş,  Kalite sistemleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi, İstanbul'da ikamet eden, gerektiğinde Türkiye'nin tüm illerinde geçici olarak görev alabilecek, B sınıfı Sürücü Belgesi olan, Askerlik hizmetini tamamlamış personel alımı yapılacaktır. Sadece belirtilen bölümlerden mezun olan aday CV’leri değerlendirmeye alınacaktır.

İstasyon Amiri alımı için : Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinin Makine, Endüstri, Mekatronik, Otomotiv Mühendisliği bölümleri veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Makine, Otomotiv Öğretmenliği bölümleri bölümlerinden mezun, Otomotiv sektöründe, tercihen satış sonrası hizmetlerde en az 3 yıl deneyim sahibi, Personel yönetiminde deneyimli, Seyahat engeli olmayan, Dönemsel olarak farklı illerde çalışabilecek, Kalite sistemleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi, MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, “B” sınıfı sürücü belgesi olan, Askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır. Sadece belirtilen bölümlerden mezun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Egzoz Emisyon Teknisyeni alımı için : Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya dengi meslek liselerinin Makine, Motor, Elektrik, Elektronik veya Kimya bölümü Mezunu, Tercihen Otomotiv sektöründe 1 yıl deneyim sahibi, MS Office uygulamalarını kullanabilen, Müşteri memnuniyeti bilincine sahip, "B" sınıfı sürücü belgesi olan,Tercihen A2, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip, Askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır. Sadece belirtilen bölümlerden mezun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Bütçe ve Raporlama Yetkili Yardımcısı alımı için : Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, Matematik, İstatistik bölümlerinden mezun, Bütçe ve Raporlama alanında, en az 2 yıl benzer deneyime sahip, Tercihen SAP bilen, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, MS Office uygulamalarına hakim, Sayısal analiz yeteneği gelişmiş, analitik düşünebilen, Hedef ve sonuç odaklı, detaylı iş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı, İletişim yeteneği kuvvetli,  Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

TÜVTÜRK ilanları kariyer net üzerinden yayınlamakta olup başvurular da aynı internet sitesi üzerinden yapılmaktadır.   ilana başvurmak için tıklayınız. 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri