Türkiye Tarihinde Bir İlk İşte Akşener’in Çılgın Projesi

Türkiye Tarihinde Bir İlk! İşte Akşener’in Çılgın Projesi

Meral Akşener ‘çılgın projesini’ açıkladı! Daha önce düşünülmemişti…

İP Genel Başkanı Meral Akşener, elle tutulur bir seçim vaadi açıklamak yerine milletin aklıyla dalga geçer gibi, “Bizim çılgın projemiz tülbent projesi. Bu barışın, kardeşliğin sembolü.” dedi.

P Genel Başkanı Meral Akşener, çılgın projesi hakkında konuşurken, adeta “neden cumhurbaşkanı olmaması gerektiğini” açıkladı. Akşener, çılgın projelerinin olmadığını, sadece tülbent projelerinin olduğunu söyledi.

“BİZİM ÇILGIN PROJEMİZ YOK, BİZİM ÇILGIN PROJEMİZ TÜLBENT PROJESİ

İP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Meral Akşener, Bizim çılgın projemiz yok. Bizim çılgın projemiz tülbent projesi. Bu barışın, kardeşliğin sembolü. Erkekler kavga edip barışmıyorsa orada bir kadın çıkar alır başından tülbenti atar yere, millet barışır” dedi.

Akşener, dün sosyal medyada Twitter hesabı üzerinden tülbent kampanyası başlattı. Akşener, “#TülbentDevrimi” etiketiyle paylaştığı mesajında, “Tülbent, masumiyetin gücüdür. Sen de katıl! Evine, işyerine, balkonuna, arabana, boynuna, bileğine, başına bağla tülbentini, sen de paylaş fotoğrafını, çoğalarak geliyoruz!” çağrısında bulundu.

AK PARTİ’NİN AKLINA GELMEMİŞTİ

Akşener’in ‘çılgın projesi’ iktidar partisinin aklına gelmemişti. AK Parti, çılgın proje olarak tülbentle selfie çekmek yerine Nükleer Santral yapmayı, Kanal İstanbul’un biran önce hayata geçirilmesini, İstanbul’a dünyanın en büyüklerinden biri olacak 3’üncü Havalimanı’nı yapmayı, Kuzey Marmara Otoyolu projesini tamamlamayı, yerli otomobil için neredeyse yüz yıldır atılamayan ciddi adımı atmayı, havuzlu çıkarma gemisi (LPD) inşasına başlamayı vs. düşünmüştü…

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri