Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI 2018

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI 2018

 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Tam Zamanlı olarak çalışacak Sözleşmeli olarak Koruma ve Güvenlik Görevlisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

 Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak 

 En az lisans veya Önlisans meunu olmak, 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP1 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, En az 175cm boyunda olmak, Askerliğini yapmış olmak, Erkek olmak ve Bankanın güvenliğini sağlamasına engel olabilecek bir rahatsızlığı bulunmamak 

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

04 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihleri arasında.

Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 17:30 a kadar Bankanın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları sayfasından, istenilen belgeleri yüklemek suretiyle elektronik Ortamda olacaktır

İşe Alım Süreci
Koşulları taşıyan adaylardan KPSS puanlarına göre yapılacak sıralama sonucunda ilk 300 aday (300'üncü adayla aynı puanı alan adaylar da dahil) uygulama sınavına çağırılacaktır.

Uygulama Sınavı (25 Aralık 2017 - 8 Ocak 2018)
Uygulama sınavı Ankara'da yapılacak olup, detaylar daha sonra adayların elektronik posta adreslerine bildirilecektir.
Uygulama sınavından yüz üzerinden en az elli ve üzerinde puan alan adaylardan en yüksek puanı alan adaydan başlanarak yapılacak sıralama sonucunda ilk 90 aday (90'ıncı adayla aynı puanı alan adaylar da dahil) komisyon mülakatına çağrılacaktır.

Test (15 - 16 Ocak 2018)
Komisyon mülakatı öncesinde, güçlü-zayıf yönleri ile kişilik eğilimleri gibi özelliklerinin ölçülmesi amacıyla adaylara elektronik ortamda testler uygulanacaktır.

Komisyon mülakatı (25 - 30 Ocak 2018)
Mülakat komisyonu adayları güncel sosyo-ekonomik konular ile mesleğin gerektirdiği konulara hakimiyet yönünden değerlendirecek, değerlendirme her bir komisyon üyesi tarafından yüz tam puan üzerinden yapılacak ve verilen puanların ortalaması alınarak adayın mülakat puanı bulunacaktır.
Mülakat puanı yetmişin üstündeki her aday için yüz tam puan üzerinden verilen uygulama sınavı puanı ile mülakat puanının ortalaması alınarak aday başarı puanı bulunacaktır. Aday başarı puanı sıralamasına göre belirlenen sayıdaki aday başarılı olmuş sayılacaktır.
Başvuru
Adaylar başvurularını 04.12.2017 tarihinden 15.12.2017 tarihi saat 17.30'a kadar Bankamızın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları sayfasından, istenilen belgeleri yüklemek suretiyle elektronik olarak yapacaklardır.
Şahsen veya posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler :
* Fotoğraf
* Diploma veya geçici mezuniyet belgesi
* Terhis belgesi
* Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası (Silahlı) veya Kimlik Kartı (Silahlı)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri