Turkcell Ağustos 2016 Personel Alımı

Turkcell Ağustos 2016 Personel Alımı

Turkcell Ağustos 2016 dönemince 146 açık pozisyonu olduğunu belirtti. 146 ilandan bazılarını sizler için derledik.

Kanal Deneyim Uzmanı alımı için : Üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun, Proje yönetimi konusunda deneyim sahibi, İyi derecede MS Office bilgisi olan, Tercihen İngilizce bilen, Analiz yapabilme deneyimine sahip, Müşteri Odaklılığı yüksek, İleri düzeyde kontrol ve izleme becerisi olan, Seyahat engelli olmayan, Erkek adaylar için askerligini tamamlamış adaylar alınacaktır.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi : En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu, Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, Müşteri ve hedef odaklı, Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen,  Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve en az 1 yıl süre ile tecilli durumda olan adayların başvuruları alınacaktır. İşe alınan personel Diyarbakır’da çalışacaktır.

Süperonline Destech Takım Üyesi : Üniversitelerin Haberleşme/Bilgisayar/Elektrik-Elektronik veya ilgili Mühendislik bölümlerinden mezun ya da son sınıf öğrencisi (devam zorunluluğu olmayan), Tercihen daha önce İnternet Servis Sağlayıcıları veya Sistem Entegratörlerinde iş deneyimi olan, Tercihen broadband, ses, bakır ve fiber optik telekomünikasyon şebekeleri hakkında bilgi sahibi, Tercihen iyi seviyede yazılı ve sözlü İngilizce iletişim kurabilen,  CCNA sertifika sahibi olan, Telekomünikasyon ve Bilişim sektöründe kendini geliştirmeyi hedefleyen,  Telefonda iletişim ve ikna becerisi kuvvetli, İkna kabiliyeti yüksek, Müşteri ve hizmet odaklı çalışabilen, İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı, sorumluluk bilinci yüksek , İnisiyatif alabilen, 7/24 vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyabilen personel alımı yapılacaktır.

Çözüm Yöneticisi alımı için : Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun, Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyime sahip, Tercihen müşteri hizmetleri ve benzeri deneyime sahip olan, İyi derecede İngilizce bilen, Araştırmaya ve öğrenmeye açık, İletişim ve ikna becerisine sahip, temsil yeteneği güçlü, bu haber www.memurlarahaber.com un haberidir. Müşteri odaklı bakış açısına sahip, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Problem çözme yeteneğine sahip, yeni fikirler ve çözümler geliştirebilen, İyi derecede MS Office programları kullanabilen, Finansal raporları analiz edebilen, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya min. 2 yıl tecilli personel alımı yapılacaktır.

İngilizce Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için : En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu, Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, Müşteri ve hedef odaklı, Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve en az 1 yıl süre ile tecilli durumda olan, Akıcı seviyede İngilizce konuşabilen personel alımı yapılacaktır. Görev Yeri Ankara'dır.

Turkcell, ilanlarının kariyer net üzerinden yayınlamakta olup başvurular da aynı site üzerinden yapılmaktadır. Turkcell’ in yayınlamış olduğu ilanlardan kendinize uyan ilana başvurmak için veya Turkcell firmasından daha çok ilana ulaşmak için tıklayınız.  

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri