Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu

Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav Duyurusu


Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 'na bağlı Köln Başkonsolosluğu 'nca 6 Ekim 2016 tarihinde personel istihdam edileceği açıklandı. Yayınlanan duyuruda 3 kişi sözleşmeli sekreter olarak alınacağı belirtildi. Başvurular en geç 04 Kasım 2016 tarihine kadar ilgili kuruma ulaşacak şekilde posta ile veya mesai saatleri içinde şahsen yapılabilir.

Sekreter alımı şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak. Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak. Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir). Çok iyi derecede Almanca ve Türkçe bilmek. Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek şart.

Başvuru yapacaklardan istenen belgeler: Sınava katılma isteğini belirten başvuru dilekçesi (dilekçede adres, telefon numarası, e-posta adresi gibi temas bilgilerine de yer verilmelidir). Özgeçmiş (CV). Türk pasaportunun aslı veya onaylı sureti ile işlem görmüş sayfaların fotokopileri. Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti ile arkalı önlü fotokopisi. Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim Müşavirliklerinden/Ataşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”). Erkekler için askerlik terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ve bir adet fotokopisi. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf.

Dışişleri Bakanlığı Köln Başkonsolosluğu tarafından yayınlanan 3 sekreter alımı resmi ilan metni İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri