Türk Standartları Enstitüsü sözleşmeli personel alımı

Türk Standartları Enstitüsü sözleşmeli personel alımı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 4 sözleşmeli personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru yayınlandı. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı işletmelerde dış inceleme uzmanı olarak çalışacak personeller, müdürlüğün Eskişehir Kırka –Değirmenözü, Kütahya-Emet, Balıkesir Bigadiç-Bandırma işletmelerinde görev yapacak. Sözleşmeli personel alımı ilanı için başvurular alınmaya başlandı ve 18 Kasım'a kadar başvuru süreci devam edecek.

Türk Standartları Enstitüsüne yapılacak sözleşmeli personel alımı için 4 meslek tanımı için birer kadro ilana sunuldu.  KPSS'ye girmiş olmak şartı aranmayacak.

Eti Maden İşletmelerinde görev yapacak olan TSE personelleri, 7 gün 24 saat çalışma prensibiyle günlük 3 vardiya şeklinde çalışacak. Belirtilen önlisans bölümlerinden mezun olan adaylar başka herhangi bir şart aranmaksızın, aşağıdaki bağlantıdaki başvuru formunu ilanda belirtilen e-mail adresine göndererek başvurularını yapabilecek. TSE sözleşmeli personel alımı duyurusu için BURAYA TIKLAYINIZ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri