Türk Silahlı Kuvvetleri 4 bin 869 personel alımı yapılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri 4 bin 869 personel alımı yapılıyor

Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarının art arda yayınladığı ilanlara göre toplam 4 bin 869 personel alınacak. Bu kapsamda bin 322 muvazzaf subay ve 3 bin 547 muvazzaf astsubay TSK'ya katılacak. Tüm ilanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvurular 17 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

HAVA KUVVETLERİ PERSONEL LAIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TSK astsubay alımlarında önlisans ve mezunlarının başvuruları alınacak. Subay alımları için ise üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları KPSS'den en az 60 puan şartı koşarken, KKK subay ve astsubay alımında KPSS'den 50 puan almış olmak yeterli olacak. Tüm ilanlarda önlisans mezunlarının 1 Ocak 1991, lisans mezunlarının ise 1 Ocak 1989 tarihinden sonra doğmuş olması şartı aranıyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılacak 4 bin 869 subay ve astsubay alımı için başvurular 17 Kasım tarihinde başladı. Adaylar 2 Aralık 2016 tarihine kadar, ilanı veren komutanlığın internet sitesinden başvurularını yapacaklar. Başvurulardan sonra fiziki yeterlilik ve mülakat sınavları uygulanacak. Adaylar ilgili kuvvet komutanlığı ilanı için aşağıdaki bağlantıda yer alan duyuruları inceleyebilirler.

DENİZ KUVVETLERİ PERSONEL ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Özel Kuvvetler Komutanlığı 700 Muvazzaf Ast-subay Alımı tıklayınz

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri