Türk Kızılayı lise ve meslek lisesi mezunu personel alımı başladı

Türk Kızılayı lise ve meslek lisesi mezunu personel alımı başladı

Türk Kızılay’ı, şoför, elektrikçi, aşçı ve sıhhiı tesisatçı alımı yapacak. Sekiz farklı ile için ilanlar yayınlandı. Lise veya meslek lisesi mezunu olma şartı bulunuyor. KPSS şartı bulunmuyor. Başvuru sayfası için tıklayınız.

Türk Kızılay’ı tarafından sürekli güncellenen alımlar kapsamında yayınlanan son dört alım bulunuyor. Sekiz farklı ilde şoför, elektrikçi, aşçı ve sıhhi tesisatçı alımı yapılacak. Başvuru sayfası ve detaylar aşağıdaki bağlantıda resmi internet sitesinden yapılacak. Lise mezunu alımlar aşçı ve şoför için, meslek lisesi mezunu alımlar ise sıhhi tesisatçı ve elektrikçi için geçerli. Alımlarla ilgili şartlar ve aranan nitelikler şu şekildedir.

Elektrikçi alımı için aranan nitelikler ve alım yapılacak iller şunlardır: meslek Liselerinin Elektrik Elektronik bölümü mezunu veya alanı ile ilgili kalfa, usta, çırak belgesine sahip, Tercihen B veya C sınıfı ehliyet sahibi, MS Office Programlarını kullanabilen ve askerlik şartı aranıyor. Alım yapılan iller: Adana, Elazığ, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Muş.

Aşçı alımı için aranan nitelikler ve alım yapılacak iller şunlardır: Tercihen Lise Mezunu, MEB onaylı Aşçılık belgesi olan (3000 kişi ve üzeri yemek pişirme kabiliyeti), Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi ve askerlik şartı aranıyor. Alım yapılan iller: Adana, Düzce, Elazığ, Erzurum, İstanbul, Kırklareli, Muş.

Sıhhi tesisatçı alımı için aranan nitelikler ve alım yapılacak iller şunlardır: Meslek Liselerinin Sıhhi tesisat bölümü mezunu veya Sıhhi tesisat kalfa, usta, çırak belgesine sahip, Tercihen B veya C sınıfı ehliyet sahibi, Ms Office Programlarını kullanabilen ve askerliğini yapma şartı aranıyor. Alım yapılan iller: Adana, Düzce, Elazığ, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Muş.

Şoför alımı için aranan nitelikler ve alım yapılacak iller şunlardır: Tercihen Lise mezunu, Fiilen ağır vasıta kullanabilen; kamyon, römorklu kamyon, tır, vb, Araçları mevzuat kapsamında kullanabilecek belgelere sahip (Ehliyet, SRC, Psikososyal), İlgili pozisyonda tecrübeli ve askerlik şartı bu alım için de geçerli. Alım yapılan branşlar: Adana, Ankara, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Muş.

İlanlara başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri