Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alım İLANI yayınladı!

Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alım İLANI yayınladı!

Kabin memuru alımı için adaylarda aranan şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, iyi derecede İngilizce bilmek yer almaktadır. Adaylarda aranan yaş şartı 1 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1997 tarihleri arasında doğmuş olmak

Türk Hava Yolları’nın yayınladığı kabin memuru alımına sadece bayan adaylar başvuru yapabilmekte Başvuru yapacak olan adayların 160-180 cm boyunda olması, Türk Hava Yolları kabin memuru üniforması giyildiği zaman vücudunun görünecek yerlerinde piercing, dövme, yara izi olmaması ve sağlık durumu uçuşa elverişli olması gerekmektedir.

THY A.O.’DA KABİN MEMURU OLMAK... 
Adaylarımız, seçme ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı oldukları takdirde kendilerinden Kabin Memurluğu eğitimine başlama öncesi evrak ve uçuşa uygun olduklarına dair sağlık raporu istenecektir. Bu aşamada uygun olan adaylar Kabin Memurluğu eğitimine davet edilecektir.

THY A.O.’da Kabin Memurluğu eğitimleri İstanbul’da gerçekleştirilmekte olup Kabin Memuru adayları, eğitimleri süresince sadece mevcut Ortaklık servislerinden ve personel yemekhanesinden yararlanabilecektir.

Kabin Memuru adayları, eğitim sonunda başarılı oldukları takdirde THY A.O.’da Kabin Ekibi üyesi olarak göreve başlayacaklardır.

THY A.O.’da Kabin Ekibi personeli Ortaklığın ana üssü olan İstanbul’da görev yapmaktadır. Bununla beraber THY A.O. personeli, Ortaklık tarafından tayin edildiği noktada ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmekle yükümlüdür.

Kabin Memurluğu mesleği, üniforma kullanmayı gerektiren bir meslek olup, THY A.O.’da Kabin Ekibi üyesi olarak görev yapanlar Ortaklığın halen geçerli olan Kabin Ekibi Üniforma Kullanımı ve Temsil El Kitabı’nda yeralan düzenlemeler (örneği aşağıdaki resimde yeralan) doğrultusunda görev yapmayı kabul ve taahhüt etmekle yükümlüdür.

ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE! 
Başvurunun geçerli sayılabilmesi için tüm ilan kriterlerinin karşılanması gerekmektedir.
İlan kriterlerini karşılamayan adaylar, uygunsuzlukları tespit edildiğinde süreç dışı kalacaklardır.
THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen adaylarımızın başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

ilana  ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri