Türk Hava Kurumu Üniversitesi ÇOK SAYIDA Personel Alımı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İdari Personel Alımı

THK Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 2 kişi İdari Personel Alımı İlanı Fakülte veya meslek yüksekokullarının ilgili Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı vb.  Alanında en az 3 yıl deneyimli, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti yüksek, ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, disiplinli ve gerektiğinde yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek nitelikte olmak, Ankara’da ikamet etmek ya da edebilecek olmak.

Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 3 kişi İdari Personel Alımı İlanı için; Bilgi İşlem Müdürlüğü Tercihen üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden veya ilgili bölümlerinden mezun olmak, Konusunda en az 3 yıl deneyimli, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, Ankara’da ikamet etmek ya da edebilecek olmak. 

Mali İşler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 2 kişi İdari Personel Alımı İlanı için; THK Üniversitesi ile mutabakat yapan firmalarda çalışanlar tercih sebebidir İleri derecede Microsoft Office Programları kullanmak. Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, disiplinli, öğrenmeye ve yeniliğe açık olmak. Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek nitelikte olmak. Ankara’da ikamet etmek ya da edebilecek olmak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde görevlendirilmek üzere 2 kişi İdari Personel Alımı İlanı için; Birim Adet Unvan Açıklama Sosyal Bilimler Enstitüsü 2 Uzman En az lisans, tercihen yüksek lisans mezunu olmak, Tercihen üniversitelerde 2 yıl çalışma deneyimi bulunmak, Dinamik ve kendisini geliştirmeye açık, Erkekler için askerlik hizmetini tamamlamış, Adayların tercihen üniversitelerde fakülte veya enstitü sekreterliğinde çalışmış olması.

Dış İlişkiler Ofisi’nde görevlendirilmek üzere 2 kişi İdari Personel Alımı İlanı için; YDS ve YÖK tarafından kabul edilen eş değer sınavlardan en az 70 almış olmak) İkinci yabancı dil bilmesi tercih sebebidir. Ankara’da ikamet etmek ya da edebilecek olmak. İyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor olmak. Başvuru Yöntemleri Şahsen veya mail aracılığıyla yapılacaktır.

BAŞVURU VE ŞARTLAR İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri