TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı kamu personeli alımı

TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı kamu personeli alımı

TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda Ankara Gebze şehirlerinde çalıştırılmak üzere 10 adet uzman/uzman yardımcı kamu personeli alınacak. TÜBİTAK tarafından yayınlanan ilanda alınacak olan personel İnsan Kaynakları Özlük işlemleri ve bordrolama işlerinin yürütülmesinde çalıştırılacak. Adayların en geç 11 Kasım 2016 tarihine kadar saat 17.30 a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Adayların işe başvuru yapabilmesi için Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık İktisat, işletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Finans, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Sermaye Piyasaları, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe veya Muhasebe ve Finansal Yönetim bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

Adaylarda aranacak Genel Koşullar ise kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini tamamlamış ya da tecilli olmak(erkek adaylar için), Adli sicil kaydının temiz olması, Ağırlıklı lisans ortalaması 4 lük sistemde en az 2.50 olması(100 lük sistem 4’lük sisteme dönüştürülerek hesaplanacak), yabancı dil sınav sonucu en az 60 olması gibi şartları mevcuttur. Adayların başvuru sürecinde temin etmesi gereken belgeler ise İş başvuru formu(Tübitak resmi sitesinden temin edilecek) bir adet vesikalık fotoğraf, Özgeçmiş, Diploma, Lisans trasnkript belgesi, Üniversiteye giriş sınav yerleştirme belgesi, Alanında deneyimli personel için hizmet dökümü belgelerini temin etmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını en geç 11 Kasım 2016 saat 17.30’a kadar TÜBİTAK Daire Başkanlığı evrak bürosuna şahsen veya posta yoluyla yapmaları gerekmektedir. Sınava alınacak olan personelin 5 katı kadar aday çağırılacaktır.

İLANA ULSŞMSK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri