TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı 2016

TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı 2016

TÜBİTAK 23 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki eksik çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde personel alacak. Alınacak olan personellerden aranan şartlar ve başvuru bilgilerine alt kısımda verilen bilgilerden ulaşabilirsiniz. TÜBİTAK BİLGEM AR-GE Personeli Pozisyonunda toplamda 4 adet personel alacaktır. 

GENEL ŞARTLAR:

Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için )
SOn başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
Görevini devamlı yapmasına engen olabilecek veya herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak,
Öğrenim ve mezuniyet bilgileri için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 14 Mart 2016 tarihi saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  www.bilgem.tubitak.gov.tr adresinden Kariyer Başlığı altında bulunan İş Olanakları bölümünden İş Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuru yapacaklardır. Bunun dışındaki başvurular işleme alınmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri