TSK KPSS Şartsız 30 Bin Personel alıyor

TSK KPSS Şartsız 30 Bin Personel alıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri Tarafından İlanlar Yayınlandı. Bu Yıl İçerisinde Toplam 30 Bin Personel Alınacak. Başvuru İçin İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunları İçin KPSS Şartı Aranmayacak.

 Kuvvet Komutanlıkları tarafından yayınlanan ilanlarda ki şartlar şöyle;

Sözleşmeli Er alımı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, Askerlik hizmeti ve öğrenim şartı; İlköğretim (Ortaokul) mezunları için; Askerlik hizmetini yapıyor veya yapmış olmak, En az İlköğretim (ortaokul-8 yıl) Mezunu Adayların Deniz Kuvvetlerinde Sözleşmeli Er olmak istemeleri durumunda Mükellef Askerlik Hizmetine başlamış veya bitirmiş olmaları gerekmektedir. Askerlik yapmayan ilköğretim mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir. Ortaöğretim (Lise) Önlisans Lisans ve üzeri mezunlar için; Askerlik şartı yok.

Uzman Erbaş alımı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olması, En az lise veya dengi okul mezunu olması, 01 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir), Halen Askerlik görevini yapmakta iken başvuran adaylar için, 13 Kasım 2016 tarihi itibari ile terhislerine 6 (altı) ay ve daha az süre kalması (Askerlik hizmetini uzun dönem yapmakta olan erlerden 13 Mayıs 2016 tarihinden sonra askerlik hizmetine başlayan adaylar başvuramaz, askerlik hizmetini kısa dönem yapmakta olan erbaş erler için bu şart aranmaz.)

Astsubay alımı : Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, alım yapılacak ekteki tabloda belirtilen önlisans düzeyi öğrenim programlardan mezun olması şart. 01 Ocak 1989 ve sonra doğanlar başvurabileceklerdir, Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 01 Ocak 1984 ve sonra doğanlar 

Subay alımı için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, lisans düzeyi öğrenim programlardan mezun olması, 01 Ocak 1989 ve sonra doğanlar başvurabileceklerdir. Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 01 Ocak 1984 ve sonra doğanlar 

Türk Silahlı Kuvvetleri personel ihtiyacını karşılamak için ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE  1.322 subay, 3.547 astsubay, 7.159 uzman erbaş ve 11.907 sözleşmeli erbaş/er ALACAK.

 Harp okullarına 3.491 ve MYO'na 1.811 öğrenci alımı yapılacak toplamda 30 bin personel alımı yapılacak.

İLANLAR RESMİ OLARAK DUYURULDUĞU ANDA SİZLERE DUYURACAĞIZ. BİZİ İZLEMYE DEVAM EDİNİZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri