TOGG tecrübesiz ve tecrübeli personel alımlarına başvuru ekranı

TOGG tecrübesiz ve tecrübeli personel alımlarına başvuru ekranı

Adaylar başvururlarını internet üzerinden Temmuz ayı için yapmaya başlayabilirler. TOGG internet başvuru ekranına haberimizin en altındaki TOGG Katıl Bize internet sayfasından direkt olarak ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG bünyesinde tecrübesiz yeni mezun personel alımları ile tecrübeli de deneyimli olmak üzere personel alımları yapılacak. TOGG altyapı çalışmaları devam ederken 2022 yılında yerli otomobil üretileceği için personel alımı sürecini hızlandırdı.
 
TOGG 2021 PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

“Ekibimize Katılın! TOGG’da kişilerin geçmiş başarı ve teknik yetkinlikleri kadar geleceği yönlendirme potansiyellerine de önem veririz. Ekibimiz sürekli öğrenme hevesine sahip, duygusal yönden istikrarlı, entelektüel kapasitesi yüksek, kişiler arası etkileşimde başarılı, cesur ve girişimci bireylerden oluşur.

Hayattaki amaçlarımızla TOGG’da yaptığımız iş arasında çok güçlü bir anlam bağı vardır ve bu nedenle işimize tutkuyla sarılırız. Kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü ve ikna ediciliği bizim için önem taşır. Herkesin sorumluluk almasını ve yeni fikirler geliştirmesini bekleriz; başarımızı da bu şekilde değerlendiririz.

Bu özelliklere sahipseniz ve birlikte yorulmadan aynı hedefe koşmak istiyorsanız, sizleri aramıza bekliyoruz!” açıklamasına yer verildi.

Başvuru ekranı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri