TİKA Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanı

TİKA Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanı

Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden ilan yayımlayan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu yayımlanan ilan içerisinde belirtilen genel başvuru şartlarına haiz olunması gerektiğine yer verildi.

TİKA tarafından yayımlanan ilan içerisinde yer alan detaylarda ise;

"2018 yılı için de Başkanlığımızca 10 yerli ve yabancı uyruklu sözleşmeli uzman istihdam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

DPB'de yayımlan ilan içerisinde yayımlanan detaylar içerisinde yer alan başvuru şartları arasında;

Sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilecek uzmanlarımızın birçoğu sahada ya da saha ile yakın temas halinde çalışacak olmasından dolayı iyi derecede yabancı dil bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Bu doğrultuda tüm gruplar için İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce ve Arapça dillerinden herhangi birinden 2016, 2017 veya 2018 yılı içinde ÖSYM tarafından yapılan ve sonuçları açıklanan Yabancı Dil Sınavı’ndan 1. ve 3. gruptan başvuran adaylar için (C) seviyesinde; 2. ve 4. gruptan başvuran adaylar için (B) seviyesinde puan almış olmak veya Yükseköğretim Kurulu tarafından bu düzeye denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir yabancı dil puanı belgesine sahip olmak veya Başkanlıkça yapılacak yabancı dil sınavında başarılı olmak. (1. ve 3. gruplar için 70 puan; 2. ve 4. gruplar için 80 puan) Bu maddede belirtilen şartlar yabancı uyruklu adaylar için aranmaz. (İspanyolca ve Portekizce dilleri için Başkanlığımızca sınav yapılmayacaktır. Portekizce için ülkemiz ilgili kurumlarından denkliği olan, Portekizce olarak en az 3 yıl eğitim veren lise veya lisans diploması sahibi olan adaylar bu dili biliyor sayılacaktır.) başvuru şartlarına yer verildi.

Ayrıca adaylardan talep edilen genel başvuru şartları içerisinde;

"Adayların proje yönetimi konusunda deneyimli olması ve bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanması beklenmektedir.

Adayların seyahat engelinin bulunmaması gerekmektedir. Uzun ya da kısa süreli görevlendirmelere her zaman hazır bulunmaları beklenmektedir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin 1 inci fıkrasının (A) bendinin (4) (5) (6) (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları haiz olmak, Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular ile şartları uymadığı halde yapılan başvurular işleme alınmayacaktır. (Belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi İKDH Dairesi Başkanlığınca tasdik edilebilecektir.)

Başvurulacak gruplara göre aşağıda yer alan “Sözleşmeli Personel Grupları ve Aranan Özel Şartlar Tablosu” ndaki şartları taşıyor olmak" şartlarına yer verildi.

BAŞVURU TARİHİ DETAYLARI

Yayımlanan ilan içerisinde yer alan başvuru tarihi detaylarına yönelik olarak açıklanan ifadelerde ise;

"Adayların aşağıda yer alan başvuru evrakları ile birlikte en geç 22/06/2018 tarihi Cuma günü mesai bitimine (saat 18.00) kadar TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Anadolu Meydanı Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak olan müracaatlarda gönderilecek evrakların son başvuru tarihine kadar TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri