Taburcu edildikten 1 saat sonra öldü

BELEDİYE EKİPLERİ CENAZEYİ ALMAYA GELMEDİ, TÜM AİLE KORONAVİRÜS KAPTI!

Koronavirüs tedavisi tamamlandığı söylenerek taburcu edilen Beltaş Kaya, eve geldikten sonra yaşamını yitirdi. Belediye ekipleri gelmediği için, cenaze saatlerce evde beklerken, ailenin de koronavirüse yakalandığı bildirildi.

Koronavirüs vakaları bitmiyor. Malatya’da koronavirüs tedavisi olduktan sonra taburcu edilerek eve gönderilen Bektaş Kaya 1 saat sonra hayatını kaybetti. Belediye çalışanları da cenaze işlemleri için eve gelmeyince tüm ev halkı koronavirüse yakalandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın verdiği bilgilere göre; Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yaşayan Bektaş Kaya Covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Bugün saat 10.00’da tedavisinin tamamladığı söylenerek evine gönderildi. Kaya, evine geldikten 1 saat sonra hayatını kaybetti. Kaya’nın cenazesi sabahtan bu yana evde bekletiliyor.

“CENAZEYİ GÖMMEKTEN ACİZLER”
Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin cenazeyi almak için araç dahi göndermediğini ifade ederek, “Pandemi dönemini iyi yönettiğini söyleyenler bir cenazeyi gömmekten aciz. Bu Türkiye’nin gerçeğidir. Türkiye’nin birçok yerinde bu şekilde cenazeler bekliyor. İnsan utanç duyuyor. Ailenin tamamı Korona olmuş durumda. Aradan 7 saat geçmesine rağmen cenaze bekliyor” diye konuştu. Ağbaba’nın açıklamasından sonra saat 19.00’dan sonra ekiplerin eve gelerek cenazeyi aldıkları bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı