SYDV PERSONEL ALIMLARI TAM GAZ DEVAM!

3 İLİMİZDE DAHA SYDV PERSONEL ALIMI BAŞLADI! İŞTE 3 İLİN İLANLARINI TEK HABERE TOPLADIK

KONYA

Konya SYDV Personel 17 Kasım 2016 da Alım İlanı Yayınladı. Hadim Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi personel alacak olup başvuru son 23 Kasım 2016 tarih olarak açıklanmıştır. Konya Valiliği Hadim Kaymakamlığı SYDV 1 kişi amaca yönelik geçici personel ihtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Hadim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü 1 kişi amaca yönelik personel için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 Yaşını bitirmiş olması, 45 Yaşından büyük olmaması ve İlköğretim muzunu olanlarda başvura bilmektedir. Proje gereği Kömür Dağıtım işinde çalışacağından (B) Sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması şart.

Gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış), Varsa Diploma Fotokopisi, Konya Valiliği Hadim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Konya Valiliği Hadim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 1 kişi personel alımına başvuracak adaylar Konya da ikamet edecek olup son 23 Kasım 2016 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BURDUR

Burdur SYDV Personel 17 Kasım 2016 da Alım İlanı Yayınladı. Amasya Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 4 kişi personel alacak olup başvuru son 25 Kasım 2016 tarih olarak açıklanmıştır. Burdur Valiliği Bucak Kaymakamlığı SYDV 4 kişi amaca yönelik geçici personel ihtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü 4 kişi amaca yönelik personel için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 Yaşını bitirmiş olması, 45 Yaşından büyük olmaması ve İlköğretim muzunu olanlarda başvura bilmektedir. Proje gereği yaşlı bakım ve veya zihinsel engelli öz bakım sertifikası olması şart
Başvuracak adayların Sosyal iletişim becerisine sahip olması, Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip olması gerekmektedir.

Gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış), Yaşlı ve veya Zihinsel Engelli Öz Bakım Sertifikası fotokopisi, Varsa Diploma Fotokopisi, Burdur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Burdur Bucak Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 4 işçi alımına başvuracak adaylar Burdur da ikamet edecek olup son 25 Kasım 2016 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

MANİSA

Manisa SYDV Personel Alım İlanı Yayınladı. Manisa Şehzadeler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi Memur alacak olup başvuru son 23 Kasım 2016 

Manisa Valiliği Şehzadeler Kaymakamlığı SYDV 1 kişi Sosyal Yardın ve İnceleme Görevlisi Memur İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi müraacat edecek adaylar için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Sürücü Belgesi (B) sınıfı ehliyetine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 Yıllık  Yüksek Öğrenim Lisans mezunu olması gerekmektedir. Bilgisayar eğitimi almış olmak ve bunu M.E.B onaylı belgesi olması, 2016 yılında yapılan ÖSYM KPSS P3 puan türüne göre 60 puan ve üzeri almış olması ve ingilizce bildiğini belgelemesi gerekmektedir.

Gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu, Varsa Diploma Fotokopisi, Manisa Valiliği Şehzadeler kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 1 Memur alımına başvuracak adaylar Manisa da ikamet edecek olup son 23 Kasım 2016 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri