SYDV çok sayıda memur alımı yapacak

SYDV memur alımı yapacak farklı illerdeki alımları sizler için derledik.

Şırnak Beytüşşebap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir büro görevlisi ve bir sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için ilan yayınlandı.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Beytüşşebap olan Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bir büro görevlisi ve bir sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak.

En az 4 yıllık üniversitelerden mezun adaylardan Word, Excel konusunda iyi derece de bilgisayar kullananlar tercih edilecektir. Ayrıca en az B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanmaları gerekmektedir.

Ayrıca başvuru sonucu işe alındıktan sonra en az 5 yıl süreyle Beytüşşebap ta ikamet etmeyi kabul etmeleri gerekmektedir. 2014 veya 2015 KPSSP3 puan türünde en az 60 puana sahip olan adaylar en geç 29 Mart 2016 tarihine kadar Aile ve soysal Politikalar Bakanlığının sosyal Yardım Genel Müdürlüğü interneti üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucu mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları en geç 4 Nisan 2016 tarihi mesai bitimine kadar Beytüşşebap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmektedir.

------

Denizli Çameli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir büro görevlisi alımı için ilan yayınlandı.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne Çameli olan Denizli ili Çameli ilçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bir büro görevlisi alınacak.

En az 4 yıllık üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin herhangi bir bölümünden, Fen - Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji ve Psikoloji, Eğitim Fakültelerinin PDR bölümlerinden veya Hukuk Fakültesinden mezun adayların başvuruları alınacaktır. Bilgisayar kullananlar ve MEB onaylı sertifikalılar tercih edilecektir. Ayrıca en az B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanmaları gerekmektedir.

Ayrıca ikamet şartı arandığından vakfın ilçe sınırları içerisinde ikamet edenler tercih edilecektir. 2014 veya 2015 KPSSP3 puan türünde en az 60 puana sahip olan adaylar en geç 7 Nisan 2016 tarihine kadar Aile ve soysal Politikalar Bakanlığının sosyal Yardım Genel Müdürlüğü interneti üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucu mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları en geç 11 Nisan 2016 tarihi mesai bitimine kadar Çameli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmektedir. 

-----------------------------

Kastamonu Ağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bir büro görevlisi alımı için ilan yayınlandı.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bağlı olan Kastamonu ili Ağlı ilçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bir büro görevlisi alınacak.

En az 4 yıllık üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve ya Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler, İletişim, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Felsefe, Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun adayların başvuruları alınacaktır. Başvuru yapacak adaylar Bilgisayar programlarından Word, Excel, PowerPoint gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlemleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmalıdır.

Ayrıca başvuruda ikamet şartı arandığından adaylar vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet etmeleri gerekmektedir. 2014 veya 2015 KPSSP3 puan türünde en az 60 puana sahip olan adaylar en geç 1 Nisan 2016 tarihine kadar Aile ve soysal Politikalar Bakanlığının sosyal Yardım Genel Müdürlüğü interneti üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucu mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları en geç 7 Nisan 2016 tarihi mesai bitimine kadar Ağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmektedir. 

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri