Survivor Ersin Köpeğinin öldüğünü öğrendi Video

ADADAN AYRILDIKTAN SONRAKİ HALİ HERKESİ ÜZDÜ! KÖPEĞİNİ ÖĞRENDİ Mİ? AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020'de Ersin Korkut'un adadan elenmesi ekran başında izleyenler duygusal anlar yaşadı. Survivor Ersin elendikten sonra verdiği röportajda gözyaşlarına boğularak konuştu. 

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2020’de yarışan komedyen Ersin Korkut dizini sakatladığı elenmek zorunda kaldı. Elendikten sonra gözyaşlarına boğulan Ersin Korkut, ilk röportajını verdi.

TÜRKİYE’Yİ AĞLATTI

Dizindeki sakatlığı nedeniyle Survivor’a veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut’un, konseydeki sözleri tüm Türkiye’yi ağlatmıştı.


 
Adadan ayrıldıktan sonra ne söyleyeceği merak konusu olan Ersin Korkut ilk açıklamasını yaptı. Yaşadığı sakatlık dolayısıyla Survivor’dan ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut gözyaşlarını tutamadı. Ağlamaktan konuşmakta zorlanan Ersin’in bu hali herkesi çok üzdü.

“KİMİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM”
Çok üzgün olduğu görülen Ersin “kimi kırdıysam özür dilerim” dedi. Ersin’in bu üzgün halinin sebebinin köpeği Mess’in ölüm haberini alması olabileceği sosyal medyada gündeme geldi.

“Bugün saçma bir duygu seli yaşıyorum” diyen Ersin ağlarken kameralara bakamadı. Ersin “annemi, babamı herkesi çok özledim. Ağlayan bir insan değilimdir ama değişik duygular hissediyorum” dedi.

İŞTE VİDEO

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı