Survivor Aycan'dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın!

Baktın olmuyor, bakmayacaksın!

Survivor 2020'de ünlüler takımında dört ay boyunca mücadele eden Aycan Yanaç, yaz aylarının keyfini çıkartmayı sürdürüyor. Survivor Aycan tatil karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak pembe bikinisiyle poz veren Aycan'a, yakın arkadaşı Sercan Yıldırım yorum yaptı.

Bursa’da Sercan Yıldırım’ın kardeşi Tezcan’ın düğününe katıldıktan sonra Çeşme’ye giden Aycan, adeta Çeşme- Bodrum arasında mekik dokuyor.


Aycan Yanaç’ın tatiline Survivor yarışmasından tanınan ünlü simalarda eşlik etti. Çeşme’de Yasin ve Sercan’la tatiline başlayan Survivor Aycan’a sonrasında Aşkım Burçe Tunay ile Burak Yurdugör katıldı.

İlk olarak adı Burak Yurdugör ile aşk iddialarına karışan Survivor Aycan’ın, ardından Dj Onur Soygun’un aşk yaşadığı iddia edildi.


Hakkında çıkan aşk haberlerine karşı sessizliği koruyan Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından tatilinden kareleri paylaşmaya devam ediyor.

Pembe bikinisiyle deniz kenarında otururken bir fotoğrafını paylaşan Yanaç pozuna “Baktın olmuyor, bakmayacaksın” notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı