Survivor 2018 ne zaman başlıyor?

Survivor 2018 ne zaman başlıyor?

Survivor'ın yeni sezon tanıtımını Acun Ilıcalı Instagram hesabından paylaştı. Yarışmacıların ilk sözleri Survivor'ın ne kadar heyecanlı olacağını şimdiden gösterdi.

İŞTE KADRODA OLAN KESİN İSİMLER:

Turabi Çamkıran, Hilmicem, Sahra Işık, Nagihan, Nihat Doğan, Murat Ceylan, Merve Aydın, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu, Ümit Karan ve Damla Can'ın yer aldığı fragman sosyal medyaya bomba gibi düştü.

 

Damla Can'ın 10 Şubat Cumartesi günü başlayacak Survivor kadrosunda yer alacağı öne sürülmüş ancak doğrulanmamıştı. Acun Ilıcalı'nın son paylaşımıyla Survivor 2016'da finale kalarak büyük başarı elde eden Damla Can'ın yarışmada yer alacağı kesinleşti.

Peki ama Survivor 2018 kadrosunda başka kimler olacak? İşte daha önce açıklanan bilgiler ve iddialar...

 
İSMİ GÜNDEMDE OLANLAR / İREM AKIN

10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star için yeni bir isim gündeme geldi. Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı'nda yer alan, farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde eden Çorlulu İrem Akın'ın gönüllüler takımında yer alacağı iddia edildi.
 

Geçen günlerde seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosu için iki yeni isim gündeme gelmişti. Göz6 evinde isimlerinden söz ettiren iki yarışmacı Ecem Karaağaç ve Ramazan Kalyoncu'nun Survivor 2018'de yarışacağı iddia edildi.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR? 

Göz 6 yarışmasının kızlarından Ecem Karaağaç Bursalı. Mimar olan ve mesleğini yapan 25 yaşındaki heyecanı çok seviyor.


RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

8 Nisan 1990’da Rize’de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Daha sonrasında ekran önü için eğitimler alan Ramazan özel bir Tiyatro’da yer aldı ve kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey yarışmasında finale çıkan Ramazan Kalyoncu, Idol of Models yarışmasında Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Sonrasında Göz6 programı ile beraber bir çok klip ve reklam filmlerinde bulundu.

2016 Survivor'un unutulmaz yarışmacılarından olan ve adaya 108. günde veda eden Gizem Kerimoğlu'nun Survivor All Star kadrosunda olacağı konuşuluyor. Ancak bu iddialar şuana kadar doğrulanmadı.

 

Survivor 2018 kadrosu için ismi geçen bir diğer kişi ise Elif Güngör. Fitness eğitmenliği yapan Güngör'ün Survivor ile ilgili bütün sosyal medya hesaplarını takip ediyor olması iddiaları güçlendiriyor. Ancak Elif Güngör'ün de seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosunda olacağına dair bir açıklama yok.

 İşte Survivor 2018 All Star kadrosunda olacağı kesinleşen isimler:

Survivor 2018, 10 Şubat Cumartesi günü başlıyor. Peki All Star takımından Hakan Hatipoğlu büyük mücadele hakkında ve daha önce gerilim yaşadığı Survivor Turabi hakkında ne düşünüyor?

3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu "2010, 2015'e göre daha kolaydı. 2015 All Star olduğu ve uzun sürdüğü için çok zor şartlar yaşadık. 2 kere Survivor'a katılmanın yanı sıra Panorama'da 250'ye yakın program yaptım. Bu da ayrı bir tecrübe. Hayatımda çok büyük bir yeri var Survivor'ın" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

 

"Güçlü bir All Star takımının karşısına basit bir takım çıkmayacaktır. Gönüllüler de efsane bir takım olacaktır. Cumaali ye çok büyük saygım var. 1700 kilometre yürümek büyük bir azim. Daha önce Survivor'da Turabi ile olan gerginlikleri hakkında konuşan Hakan Hatipoğlu "Turabi ile aramda bir şey yok çünkü görüşmüşlüğümüz yok. Sadece Kıbrıs'ta finalden sonra tebrik etmiştim onu. Onunla aynı takımda olmak benim için güzel bir şey değil. Benim isteğim onun gibi 2 kere şampiyon olmuş birine karşı yarışmak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri