Suriyeliler Türk Gencinin Boğazını Kesti

Suriyeliler Türk Gencinin Boğazını Kesti

Türk gençleri ve Suriyeliler arasında çıkan tartışma korkunç bir şekilde bitti. Çıkan tartışma sonucu Suriyeli bir sığınmacı Türk gencin boğazına bıçak sapladı.

Türk gençleri ve Suriyeliler arasında çıkan tartışma korkunç bir şekilde bitti. Çıkan tartışma sonucu Suriyeli bir sığınmacı Türk gencin boğazına bıçak sapladı. 
Suriyeli sığınmacılarla, vatandaşlar arasında patlak veren olaylara bir yenisi daha eklendi. Gaziantep Gazikent mahallesinde evlerinin önünde duran üç Türk gencine kalabalık bir Suriyeli grup saldırdı.

Olay, 22 Aralık Cumartesi gece yarısı 01.30 sıralarında yaşandı. Oturdukları sitenin önünde arkadaşıyla sohbet eden 19 yaşındaki Mert Bağcı’ya Suriye uyruklu iki kişi, “Ne bakıyorsunuz” diye sözlü sataşmada bulundu. Bağcı’nın karşılık vermesi üzerine Suriyelilerle, Türk gençleri arasında kavga çıktı.
 

Bu sırada kardeşi Mert Bağcı’yı telefon arayan Necati Bağcı (23) kavgayı haber alır almaz, evin önüne gitti. Mert Bağcı’nın da kavgaya karışmasıyla birlikte olaylar bir anda farklı bir boyuta taşındı. Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı mahalleden yaklaşık 30-35 kişilik sığınmacı grup kavgaya müdahil oldu.

3 kişilik Türk gençlerini araya alan Suriyelilerden biri, Necati Bağcı’nın boğazına “Rambo bıçağı” olarak tabir edilen ve askeri amaçlarla kullanılan bıçağı sapladı

Kaynak: Yeniçağ

Kamuya 4 kurum 36 Bin 78 Yeni Memur Alımı Yapılacak ilanlara ulaşmak için buraya tıklayınız

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri