SOSYAL YARDIMLAR VAKFI MÜDÜRLÜKLERİ MEMUR ALIMI haziran 2017

SOSYAL YARDIMLAR VAKFI MÜDÜRLÜKLERİ MEMUR ALIMI haziran 2017

Aydın ve Gaziantep Valilikleri Bozdoğan ve Şehitkamil Kaymakamlığı Trabzon Tonya SYDV 11 kişi Büro Görevlisi, Muhasebeci ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı.

Trabzon BAŞVURU ŞARTLARI:

 ADAYLARIN 4 yıllık üniversitelerin iktisat-Maliye-Muhasebe Bölümlerinden mezun olması,Tonya ilçesi sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ediyor olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olması, askerlikle ilişkisi bulunmaması ve en az B Sınıfı Ehliyet Belgesine sahip olması gerekmektedir. Ve yine adayların KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olması, seyahat engeli bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmaması ve Adli sicil kaydı bulunmaması aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Aydın ve Gaziantep Büro Görevlisi, Muhasebeci ve Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımına müracaat edecek adaylarda 10 kişi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, B sınıfı sürücü belgesine sahip, 18 Yaşını bitirmiş 35 Yaşından büyük olmayan ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Felsefe, Halkla İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Muhasebe, PDR, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişimleri Sistemleri ve İnsan Kaynakları Yönetimi bölümlerinden mezun olmak. Rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış) Diploma Fotokopisi, İkamet belgesi ile başvurmak istedikleri İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

 Başvurular başlamış olup başvuru son tarih 21 Haziran 2017 tarihi mesai bitimine kadar başvuracakları ilan adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru için buraya  TIKLAYINIZ.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri