SOSYAL MEDYA CAN ALDI!

SOSYAL MEDYA CAN ALDI!

ABD’de gerçekleşen korkunç olayda,henüz 19 yaşında olan Chloe Durham adlı genç kız, sosyal medyayada fotoğrafları beğenilmeyince bunalıma girdi. Takipçilerinin kendisini beğenmediğini fark eden genç kız, girdiği bunalımdan çıkamayınca intihar etti. İşte detaylar.

 

ABD’de yaşayan 19 yaşındaki genç kız, sosyal medyanın etkilerini gözler önüne serdi. Instagram ve Facebook hesaplarında uzun saatler harcayan 19 yaşındaki genç kız, takipçilerinin son zamanlarda eskisi kadar beğeni göndermediğini fark etti.


 
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Carolina eyaletinde yaşanan olay, sosyal medyanın bilinçsiz kullanımının ölüme kadar götürebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Durham County'deki evinde ölü olarak bulunan genç kızın ablası ise kardeşinin özgüveninin oldukça düşük olduğunu ve bağımlı bir kişilik yapısına sahip olduğunu söyledi. Kardeşinin sosyal medya hesaplarında çok uzun saatler geçirdiğini ve beğeni sayılarını sürekli saydığını söyleyen acılı abla, kız kardeşinin son günlerde telefonundan neredeyse hiç ayrılmadığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı