SON DAKİKA! TUR TEKNESİ BATTI

SON DAKİKA! TUR TEKNESİ BATTI

Çok sayıda ekip sevk edildi
Antalya'nın Alanya ilçesinde tur teknesi battı. İçinde turistlerin bulunduğu tur teknesi kötü hava şartları nedeniyle alabora oldu. Kazada bazı turistler yüzerek kayalıklara ulaştı, bazı yolcular için ise çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

Antalya’nın Alanya ilçesinde tur teknesi kötü hava şartları nedeniyle battı. Alabora olan teknenin içinde turistlerin olduğu öğrenildi. Kazada bazı turistler yüzerek kayalıklara ulaştı, bazı yolcular için ise çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Olay, yaklaşık 1 saat önce Cilvarda burnu önü fosforlu mağara önünde meydana geldi. İçinde turistlerin bulunduğu tur teknesi kötü hava şartları sebebiyle battı.

Kazadan kurtulan turistlerin bazıları yüzerek 30 metre uzaklıktaki kayalıklara ulaşırken, bazı yolcuların kurtarılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Olayda kaybolan bir kişinin cesedine ulaşılırken, teknenin içinde bulunan ceset Sahil Güvenlik ekipleri tarafından alınarak karaya çıkartıldı.


Sahil Güvenlik tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;
Alanya’da 37 şahıs kurtarılmış ve 1 şahsın cansız bedenine ulaşılmıştır.03 Kasım 2020 tarihinde saat 11.10’da, Antalya ili Alanya ilçesi Fosforlu Mağarası civarında bir gezi teknesinin battığı bilgisi alınmıştır.

Bölgeye derhal 2 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi görevlendirilmiş, ilk etapta kayalıklara çıkan 32 şahıs ve 5 tekne mürettebatı olmak üzere toplam 37 şahıs kurtarılarak Alanya Balıkçı Barınağında 112 Acil Sağlık Ambulansı personeline teslim edilmiş, batan teknede bulunan 1 şahsın cansız bedenine ulaşılmıştır.Teknede toplam 38 kişi olduğunun öğrenilmesi üzerine arama kurtarma faaliyetlerine son verilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı