SON DAKİKA! SABİHA GÖKÇEN'DE YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

SON DAKİKA! SABİHA GÖKÇEN'DE YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Son dakika... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Saat 09.05'te Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkarak, pist kenarındaki toprak alanda durdu. Uçuşların 11.20'ye kadar kapatıldığı öğrenildi. Öte yandan 15:00'e kadar THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş ve kalkışlı seferleri iptal ettiklerini duyurdu.

    
Son dakika... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Saat 09.05'te Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkarak, pist kenarındaki toprak alanda durdu. Yolcuların  'slide' olarak adlandırılan şişme kaydırak yardımı ile tahliye edildiği öğrenildi. 

UÇUŞLARA KAPATILDI

Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş trafiğinin 11:20'ye kadar kapatıldığı öğrenildi. Uçağı piste geri çekme çalışmaları devam ediyor. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından son dakika açıklaması geldi. THY uçuşlarının 15.00'a kadar iptal edildiği duyuruldu. 

Sharjah - İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan Boeing 737- 800 tipi yolcu uçağı, inişinin ardından pistten çıktı. Saat 09.05'te pist kenarındaki toprak alanda duran uçağın yolcuları, 'slide' olarak adlandırılan şişme kaydırak yardımı ile tahliye edildi.


 
THY'DE 3'E KADAR UÇUŞ OLMAYACAK
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, saat 15.00'e kadar THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş ve kalkışlı seferlerini iptal ettiklerini açıkladı. TC-CCK kuyruk tescilli uçağın bulunduğu alandan çekildikten sonra hava trafiğinin normale dönmesi bekleniyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri