şikayetvar.com'a veliler MEB'i şikayet ediyor!

Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı kılık kıyafet serbestliği düzenlemesi vatandaş tarafından şikayet edildi

Milli Eğitim Bakanlığı Kıyafet Serbestliğine Karşıyım!
 
Kıyafet serbestliğini onaylamıyorum. Öğrenciler okullarda öğrenci oldukları belli olmalı kılık kıyafet olarak okula girenin çıkanın öğrencimi değil mi bu nasıl ayırt edilecek durumu iyi olan olamayan insanlar ne şekilde olacak marka yarışları olacak aynı kıyafetleri giymek istemeyecekler herkes durumuna konumuna göre bir yarışta olacak onaylamıyorum nerede %70 onaylamış kime sormuş milli eğitim çevremde kimseye sorulmamış bana da sorulmadı kim bu %70
tekrar yasa gözden geçirilsin.
 
Milli Eğitim Bakanlığı Kılık Kıyafet Yönetmeliğini Onaylamıyorum!
 
Kılık kıyafet yönetmeliğini onaylamıyorum.çocuklarımız bundan sonra artık dersle değil yarın neyi giysemi düşünecek.Alan var almayan aileler var.Öğrenci bence öğrenci gibi olmalı. Kuralın olmadığı yerde başarı da olmaz diye düşünüyorum.
 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı Okullardaki Kıyafet Serbestliğini İstemiyoruz!
 
Yapılan öğrenci kıyafetlerindeki değişiklik uygulamasını uygun bulmuyoruz çünkü bizler asgari ücret ile hayatımızı yaşamaya çalışırken yeni uygulama ile bizler çocuklarımızla sıkıntılar yaşayacağız. neden mi okulda arkadaşları çeşit çeşit kıyafetler giyerken bizim çocuklarımız bir yada iki değişikle okula gidebilecekler peki biz nasıl çocuklarımıza neyi anlatabileceğiz bunu açıklar mısınız? Bu yüzden kesinlikle istemiyoruz öğrenci öğrenci gibi olur biz atamızdan böyle gördük böylede istiyoruz okul yuvaları ile ALLAH rızası için oynamayın.
 
Milli Eğitim Bakanlığı Sakal Yüzünden Azar İşitiyoruz!
 
Okula gidiyoruz fakat daha sabahleyin idareciler kenara çekip bizi azarlıyorlar sakallarımızı kesmemizi istiyorlar zaten saçlarımızı kesiyoruz bide sakalları kestirince öğrenci kendi çirkin hissediyor ve psikolojik bir baskı altına giriyoruz okula gidesimiz kalmıyor derslere girmek istemiyoruz.
 
Benim derslerim yüksek başarılı bir öğrenciyim fakat böyle olaylar beni çok etkiliyor ben azar yemek istemiyorum benim sakalımla saçımla ilgileneceklerine kafamdaki bilgilerle ilgilenseler çok daha başarılı oluruz.
 
Sabah sabah azar yiyoruz sonra okula gidesimiz gelmiyor sonra okulu neden sevmiyoruz.Daha 2.ders başka bir öğretmen senin sakalların uzamış çık ben böyle derse almam seni bir daha olmasın vb.Ben kendimi rahat hissetmedikçe başarılı olamam ki.Bu konuda acilen bir şeyler yapılmasını arz ederim.
 
Milli Eğitim Bakanlığı Kılık Kıyafet Değişikliği İstemiyoruz!
 
Benim üç kızım okulda okuyor. Serbest kıyafet yasası gelirse ben onlara her gün ayrı giyecekleri elbiseleri nasıl alayım? Şu anda bile baba herkes marka ayakkabı giyiyor bana neden almıyorsun diyorlar. Bende verecek cevap bulamıyorum ve çocuklarımdan kaçıyorum. Serbest olunca ben üç kızımın da marka elbiselerini nasıl alacağım. Siz mi karşılayacaksınız?
 
Kılık kıyafette de herkes marka giyecek ve sorunlar çoğalacak. Arkadaşlarımın var da bizim niye yok diye? Lütfen fakiriz diye bu kadar da aşağılamayın bizleri, hor görmeyin. memurlar biz

MEMURLARA HABER.COM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı