SGK 3 Bin Memur Alımı Talebinde Bulundu

SGK 3 Bin Memur Alımı Talebinde Bulundu

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) 2017 peformans programı WEB SİTESİNDE yayınlandı ve programdan memur adaylarına büyük müjde çıktı.

3000 memur 4 engelli memur alımı yapılacak

İŞTE PERFORMANS RAPORUNDA İLGİLİ SAYFADA YAZILANLAR:

Müdür Yardımcısı, 309 Şef ve 500 Memur kadrosu için 2017 yılı Ocak ayı içerisinde görevde yükselme sınavı yapılması planlanmaktadır.

• “Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Tanınan İstihdam Hakkının Kullanımına İlişkin Yönetmelik” hükümleri kapsamında 12 memur ve 25 hizmetli alımı için Devlet Personel Başkanlığına talepte bulunulmuş olup, 2017 yılı içerisinde atamalarının yapılması planlanmaktadır.

• 2017 yılında Kurumumuz personel ihtiyacını teminen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre atama yapılabilmesi için Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığından 3000 adet atama izni istenilmiştir.

• Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre Kurumumuz taşra teşkilatında boş bulunan 4 adet memur kadrosuna yerleştirme yapılabilmesi için Devlet Personel Başkanlığından talepte bulunulmuştur.

• 2017 yılı Şubat ayında 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı giriş sınavı yapılacaktır.

• “Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” ve “Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”nin gözden geçirilmesine ilişkin çalışmalar katılımcı yöntemlerle paydaşlarımızla birlikte gerçekleştirilmekte olup, çalışmalara 2017 yılında da devam edilecektir

SGK 3 BİN MEMUR ALIM İLANI YAYINLANDIĞI ANDA SİZLERE HABERLEŞTİRECEĞİZ. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ. MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
ŞUBAT AYI DEV MEMUR ALIMLARI 49 BİN 700 DEV ALIM​ KAMUYA ALINIYOR ŞAKA DEĞİL TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri