Şehircilik Bakanlığı 380 sözleşmeli personel alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesinde çalıştırılmak üzere 380 sözleşmeli personel alabilecek.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunun sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair hükümlere bağlı kalınmaksızın sözleşmeli personel istihdam edilecek.

Çalıştırılacak sözleşmeli personel, 6306 sayılı Kanun kapsamındaki uygulama süresini aşmamak üzere istihdam edilecek.

Çalıştırılabilecek sözleşmeli personel, Çevre ve Şehirclik Bakanlığı tarafından yapılacak veya yaptırılacak yazılı ve/veya sözlü sınavla alınacaktır.

Çalıştırılabilecek sözleşmeli personel unvanları şu şekildedir:
Pozisyon UnvanıPozisyon Sayısı
Mühendis150
Mimar75
Şehir ve Bölge plancısı75
Avukat50
Uzman30
Toplam380


İlan ne zaman?

26 Kasım 2012 tarihli Resmi Gazetede yer alan "Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar Hakkında Karar" adlı esaslar, yapılacak personel alımına dair esasları belirlemektedir. Bu bir ilan metni değildir. İlan metni daha sonra yayımlanacaktır.

Hangi bölüm mezunları başvurabilecek?

Yukarıda yer alan unvanlara hangi bölüm mezunlarının başvurabileceği, daha sonra yayımlanacak olan ilan metninde yer alacaktır.

Alımlarda objektif kriter var mı?

Yayımlanan karara göre, KPSS sınav sonuçları esas alınmayacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeniden sınav yapacak veya yaptıracaktır. Ayrıca sınav sonrasında sözlü sınav uygulanacaktır. Bu nedenle Bakan nezdinde, şimdiden referans sahibi olmak gerekmektedir. www.Memurlar.Net

BU MEMUR ALIM İLANINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri