SEFİRİN KIZI İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI! PEKİ, NEREDE ÇEKİLİYOR?

SEFİRİN KIZI İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI! PEKİ, NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi büyük beğeni topladı. İzleyiciler Sefirin Kızı'nın nerede çekildiğini ve oyuncuları hakkında araştırma yapmaya başladı. Dizinin başrolünü Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu paylaşıyor. Peki ilk bölüm reyting rekoru kıran Sefirin Kızı nerede çekiliyor? Sefirin Kızı oyuncuları?

 

Star Tv'de izleyiciyle buluşan ve ilk bölümde reyting rekoru kıran Sefirin Kızı dizisi hakkında araştırma yapılmaya devam ediyor. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek‘in başrolünü paylaştığı dizi daha ilk bölümünden yüksek izleyici kitlelerine ulaşmayı başardı.İzleyici yurt dışı çekimlerinin de yer aldığı dizinin nerede çekildiğini merak ediyor. Peki, Sefirin Kızı nerede çekiliyor? İşte tüm merak edilenler...

Çekimleri daha geçen aylarda başlamış olmasına rağmen oldukça hızlı bir şekilde sete ve ortama adapte olan oyuncular Sefirin Kızı setinden merhaba diyerek diziye başladılar. İlk bölümü için ülke dışında dahi çekimler yapılan Sefirin Kızı hangi ülke de çekildi? Sefirin kızı nerede çekiliyor işte çekildi yerler ile ilgili tüm merak edilen sorular ve cevapları.

 

SEFİRİN KIZI NE DEMEK?

Sefir kelimesi Türk Dil Kurumu'na göre elçi anlamına gelmektedir.
 
SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?
Sefirin kızı çekimler için Muğla‘nın Bodrum ilçesini set haline getirdi. Türkiye sınırlarını da aşan dizi de ilk bölüm için Montenegro ismi ile bilinen Karadağ Cumhuriyeti’nde çekimleri gerçekleştirildi.

Sonbahar ile birlikte çekimlere başlayan dizi, Bodrum’un turist aldığı Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje ünlü mekanlarına çekimleri ile devam etti.

İlerleyen çekimlerin ise çekimlere ilk başlanan yer olan Muğla’nın Bodrum ilçesinde devam edecek. Sefirin kızı her Pazartesi saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI

Yapımcılığını NG Medya ve O3 Medyanın yaptığı Sefirin Kızı dizisinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor. Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu yazdığı Sefirin Kızı dizisinin başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu paylaşırken kadrosunda Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Sami Aksu, Edip Tepeli, Esra Kızıldoğan, Cansu Gültekin ve Nilüfer Kıçarslan dahil oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı