Seda Sayan'ın Son Hali

Estetik Yaptıran Seda Sayan'ın Son Halini Görenler Gözlerine inanamadı

Estetik Yaptıran Seda Sayan’ın Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı BAKIN NE HALDE:..60 Yaşına merdiven dayayan Seda Sayan yine estetik yaptırdı. 1 hafta önce estik yaptıran Seda Sayan’ın yeni halini görenler gözlerine inanamadı.

Daha öncede onlarca estetik haberiyle gündeme gelen Seda Sayan burun ve yüz estetiği için bir kez daha bıçak altına yattı. Estetik yaptırmadan kısa süre önce paylaşımlar yapan Seda Sayan son halini de takipçileri ve hayranlarıyla paylaştı.

Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yaşlanmayı önlemek için yüzüne bir estetik daha yaptırdı. Operasyon sonrası kendini videoya çeken Sayan, yüzüne yaptırdığı estetiği gösterdi. Seda Sayan o anları ise sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Sayan, sosyal medya hesabından operasyon sonrası ilk paylaşımını yaptı.

Sayan’ın bu paylaşımı görenleri şoke etti. 57 yaşındaki başarılı şarkıcının yeni hali eski halinden epey farklı bir hal aldı.

Seda Sayan’ın binlerce beğeni alan yeni haline başta ailesi hayranları ve ünlü isimler de yorum yağdırdı.

Demet Akalın, ”Aaaaaa bildiğin 28” yorumunu yaptı. Seda Sayan estetik yaptırdığı anlardan sonra ilk kez paylaşım yaptı gören şaştı Yonca Evcimik ise kalp emojisi koyarak beğenilerini sundu.

Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi.Üçüncü eşi Soner Yapcacık’la 25 Ağustos 1998’de evlendi ve Ocak 1999’da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000’de evlendi ve Ocak 2001’de boşandı.

Futbolcu Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan’la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi.

Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır. Aralık 2017’de mahkeme kararıyla doğum tarihi 30 Aralık 1962 olarak değiştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı